Wilt u dat de postbode uw huis kan vinden? En uw vrienden ook? Dan is een naamplaatje wel zo handig! Een naamplaatje is iets anders dan een naambord. Een naamplaatje is namelijk een stuk kleiner en bevat meestal ook geen huisnummer. Naamplaatjes zien we vooral bij appartementencomplexen, flats en studentenhuizen. Maar bijvoorbeeld ook bij kantoren met veel verschillende medewerkers. Bij woonhuizen kiezen de meeste mensen voor een naambord. Deze zijn vaak wat groter van formaat en het huisnummer kan met de naam van de bewoners worden gecombineerd. Hoeft het voor u niet te opvallend? Ook als u op eenvoudige en simpele wijze uw naam wilt vermelden bij de voordeur is een naamplaatje voor u de juiste keuze. De Naamborden Centrale heeft een ruim assortiment aan naamplaatjes. Zo kunt u er altijd eentje vinden die bij u past.

Naamplaatje op maat

Bij de Naambordencentrale heeft u keuze uit naamplaatjes in de volgende materialen:

 • Aluminium
 • Roestvrij Staal (RVS)
 • Kunststof
 • Messing
 • Emaille

Wilt u opvallen? Kies dan bijvoorbeeld voor kunststof naamplaatje in een bijzondere kleur. Of ga voor een sjieke vintage uitstraling met emaille. De emaillen plaatjes worden met de hand gemaakt. Ze worden gesjabloneerd en vervolgens afgebakken op ca. 800°C. Een messing plaatje heeft een mooie koperachtige gloed en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Omdat de naam bij messing in het plaatje wordt gegraveerd, zullen de letters iets dieper liggen dan het plaatje zelf. Gaat u voor klassiek? Dan is een aluminium of RVS naamplaatje wellicht geschikt voor u.

Hoe bestellen?

 1. Maak eerst uw keuze uit het gewenste materiaal: aluminium, RVS, kunststof, messing of emaille.
 2. Vervolgens kunt u de gewenste maat selecteren. Zit uw maat er niet tussen? Geen nood! Wij kunnen onze naamplaatjes in vrijwel iedere maat aanleveren. Neem voor specifieke wensen contact met ons op via email: klantenservice@naambordencentrale.nl, of telefoon: 085 40 126 43.
 3. De gewenste maat zit er wel tussen? Dan kunt u op het volgende scherm de gewenste tekst invullen. In de meeste gevallen is dat uw naam. U kunt kiezen uit 1 of 2 tekstregels.
 4. Daarnaast kunt u de uitlijning instellen, een lettertype selecteren en kiezen welk bevestigingsmateriaal uw voorkeur heeft.
 5. Wilt u zeker weten dat uw naamplaatje er mooi uit komt te zien? Dan is het mogelijk via de email een proefdruk aan te vragen. Doorgaans kunnen wij deze binnen drie uur aan u verzenden.
 6. Wilt u meerdere naamplaatjes tegelijk bestellen? Dan geldt een kortingstarief.
 7. Is alles naar wens? Dan gaat u door naar de winkelwagen. Hier kunt u uw aankoop direct afrekenen. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden.

Waarom kiezen voor de Naambordencentrale? Bij de Naambordencentrale heeft u een ruime keuze uit allerlei soorten naamplaatjes en naamborden. U kunt dus een volledig gepersonaliseerd naamplaatje ontwerpen. En dit kan allemaal vanuit uw luie stoel! U kunt namelijk online al uw wensen doorgeven en zelfs een gratis proefdruk ontvangen. Komt u er even niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice via telefoonnummer 085 40 126 43 of email: klantenservice@naambordencentrale.nl. U heeft niet alleen keuze uit diverse materialen, maar ook vrijwel alle maten zijn leverbaar. Al onze naamplaatjes zijn weerbestendig en worden geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. Bovendien wordt uw bestelling gratis bij u thuis bezorgd. Geen addertjes onder het gras, want al onze prijzen zijn inclusief BTW. Wilt u de mogelijkheid om regelmatig de naamplaatjes te vervangen? Kijk dan ook eens bij ons aanbod aan naamplaathouders. Via de website Naambordencentrale.nl heeft u snel, eenvoudig en goedkoop uw naam aan uw voordeur of kantoordeur. Laat het bezoek maar komen!