Wil jij als zzp-er de beste versie van zakelijke telecom hebben? Dan raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van het bedrijf Voicedata. Hier hebben ze de beste manieren van zakelijk communiceren.

  • Vaste telefonie
  • Mobiele telefonie
  • Zakelijk internet

Als zzp-er heb je natuurlijk bepaalde eisen wanneer het aankomt op de manier waarop je contacten opneemt met je klanten of zelfs potentiele klanten. Wanneer je een groter bedrijf hebt met meerdere werknemers dan ben je ook bij Voicedata aan het juiste adres, maar dan heb je misschien weer andere eisen. Als MKB is de kans groot dat je een vaste werknemer hebt die de telefoon op kan nemen. Als ZZP-er is dit echter moeilijker. Je wilt niet de hele tijd aan een bureau vast zitten omdat de telefoon eventueel af kan gaan, aan de andere kant wil je ook niet dat je een telefoontje mist. Het staat echter ook weer niet heel erg professioneel om alleen een mobiel nummer als contactnummer te hebben. Wil jij graag van beide werelden het beste hebben? Dan raden we je aan om voor voip bij Voicedata te kiezen. Je kunt hier als zzp-er gebruik maken van voip met de vele voordelen die ze hier aanbieden.

De voordelen van voip

Voip staat voor Voice-over-IP. Dit betekent dus dat je over het internet al je telefoongesprekken kunt voeren en dat je daarmee dus altijd en overal bereikbaar kunt zijn. Als zzp-er is dat natuurlijk erg belangrijk. Niet alleen wanneer je bedrijf het inmiddels al behoorlijk aardig loopt, maar al helemaal wanneer je nog in de opstartfase is. Daarom bieden ze je bij Voicedata graag de vele voordelen van het gebruiken van voip aan. Hiermee heb je een pakket dat maandelijks op kunt zeggen. Daarnaast heb je een eigen telefooncentrale en de perfecte vast-mobiel integratie. Veel zzp-ers vinden het erg prettig dat ze niet zomaar aan een dergelijk pakket vast zitten, maar dat ze wel gebruik kunnen maken van de professionaliteit die je uitstraalt wanneer je hier gebruik van maakt. Daarnaast zal het je alleszins meevallen hoeveel je nu eigenlijk betaalt voor voip. Veel zzp-ers denken vaak dat dit soort diensten heel erg duur zijn, maar daar hoef je bij Voicedata niet bang voor te zijn.

Vraag om meer informatie

Voordat je overstapt op voip wil je hier waarschijnlijk graag wat meer informatie over hebben. Bij Voicedata staan ze altijd voor je klaar om je te woord te staan en je vragen te beantwoorden. Wil je bijvoorbeeld weten hoe het precies in zijn werk gaat om voip te installeren of om hier gebruik van te maken? Dan kunnen ze je hier natuurlijk meer over vertellen. Je kunt ook op de website van het bedrijf kijken en hier de informatie vinden waar je naar op zoek bent. Het is dan ook nog eens heel erg makkelijk om een contract af te sluiten en dat dus zonder dat je ergens aan vast zit. Dit is voor veel zzp-ers een erg fijn idee. Je wilt natuurlijk het beste uit je bedrijf halen en tegelijkertijd zoveel mogelijk winst maken. Dankzij Voicedata ga je dat zeker voor elkaar krijgen. Als jij hier ook graag gebruik van wilt maken, dan raden we je aan om direct contact op te nemen met de medewerkers van Voicedata. Zij kunnen je dan verder helpen. Ook voor je zakelijk internet ben je hier aan het juiste adres. Dat zul je ook vast nodig hebben voor al je werkzaamheden. Zorg ervoor dat je dit soort dingen goed regelt.

Lees meer…