Bent u op zoek naar een gebruikte palletstelling voor bij u in het magazijn. Wilt u gaan voor kwaliteit en veiligheid? Dan bent u hiervoor bij het bedrijf L.P. Petersen aan het juiste adres. Een gebruikte palletstelling is goed voor:

  • Grote goederen op pallets
  • Efficiënte inrichting
  • Goed gebruik van uw magazijn

Het hebben van een eigen magazijn is natuurlijk heel erg handig, maar dan wilt u wel dat dit op de juiste manier gebruikt en ingericht wordt. Bij L.P. Petersen zorgen ze er altijd voor dat iedere gebruikte palletstelling geheel voor u op maat wordt gesteld zodat u er op de juiste manier gebruik van kunt maken. Is dit ook iets waar u interesse in heeft? Dan raden we aan om direct contact op te nemen met het bedrijf. Zij kunnen dan voor u bekijken wat zij voor u kunnen betekenen. Het hebben van de juiste gebruikte palletstelling is natuurlijk erg belangrijk voor u en dat snappen ze bij L.P. Petersen ook erg goed. Het is niet alleen een groot voordeel dat ze bij dit bedrijf de juiste gebruikte palletstelling voor u hebben, maar ook dat ze hier eigen transport en montagemogelijkheden hebben. Ook hier hoeft u zich geen zorgen over te maken dus. Het opstellen van de gebruikte palletstelling moet natuurlijk wel op de juiste manier gebruiken en daarom verzorgen ze dit ook bij dit bedrijf.

Ga voor meer dan een gebruikte palletstelling

Bij L.P. Petersen bieden ze uiteraard meer aan dan alleen maar gebruikte stellingen. U kunt hier ook gaan voor nieuwe stellingen of voor het huren ervan. Niet ieder bedrijf zal voor langere tijd een stelling nodig hebben en alhoewel het natuurlijk erg voordelig is om een gebruikte palletstelling aan te schaffen met 30% korting, kan het in sommige gevallen fijner zijn om te gaan voor het huren van een stelling. Op de website van het bedrijf kunt u hier uiteraard meer informatie over vinden en zij helpen u graag verder met de mogelijkheden waar u naar op zoek bent. Een ander prettig onderdeel van de service die zij hier aanbieden is dat ze er altijd voor zorgen dat de kwaliteit en de veiligheid van de gebruikte palletstelling helemaal op orde is. Bij iedere palletstelling de zij binnen krijgen voeren ze een uitgebreide controle uit om te zien wat er allemaal mee aan de hand is. Alleen als het product volledig aan het eisenpakket voldoet kan het aan u aangeboden worden. U kunt er hier dus altijd op vertrouwen dat de kwaliteit van de producten die u hier koopt uitstekend is. Dat is wel een fijn idee.

Vraag om meer informatie

Bent u dus op zoek naar een goede palletstelling, maar bent u er nog niet helemaal uit of u voor een tweedehands exemplaar wilt gaan, of dat u kiest tussen kopen en huren? Dan raden we u aan om hierover contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. Zij staan u uiteraard graag te woord en kunnen u meer vertellen over de uiteenlopende opties die zij voor u hebben. Aan de hand van de eisen en wensen die u heeft kunnen zij u dan een uitstekend advies geven over welke optie nu het beste voor u is. Uiteindelijk is het natuurlijk het belangrijkst dat u hierin een goede keuze maakt en zich hierover geen zorgen meer hoeft te maken. Neem daarom vandaag nog een kijkje op de website en zie voor uzelf wat ze hier allemaal in het zeer ruime assortiment voor u hebben. Het maken van een keuze is dan zeer eenvoudig.

Lees meer…