Misschien wil jij ook wel een pand op Funda zetten. Als jij dus ook een goedkoop pand op Funda plaatsen wilt dan zijn er natuurlijk een aantal dingen waar je aan moet denken. Via wie kun jij bijvoorbeeld een goedkoop pand op Funda plaatsen? Dat kan onder andere via De Bedrijfsmakelaar. Dit is de meest voordelige online dienstverlener, zoals zij zelf ook op hun website vermelden. Het is belangrijk om te weten dat als jij je eigen verkoop-/verhuurplan wilt bepalen, dat dat gewoon mogelijk is. Daarover hoef je je dus niet druk te maken. Je kunt altijd rekenen op ondersteuning van een NVM-makelaar die ook geregistreerd is als jij goedkoop jouw pand op Funda plaatsen wilt.

Meer over Funda

De grootste site binnen de zakelijke vastgoedmarkt is toch wel Funda. Daarom wijden we uiteraard een stukje over deze mooie site en alle hieraan verbonden mogelijkheden. Dit platform verwerkt ieder jaar tienduizenden transacties en kent ontzettend veel bezoekers, zowel zakelijk als niet zakelijk. Adverteren op dit platform kan dus voor veel mogelijkheden en voordelen zorgen. Wat het eventueel gaat kosten kan per makelaar wel verschillen. Je moet daarom ook op de hoogte zijn van de eventuele kosten en een aantal makelaars naast elkaar zetten ter vergelijking. Heb je hier geen zin in of heb je daar geen tijd voor dan kun je er ook voor kiezen om voor DeBedrijfsmakelaar.nl te gaan en jou te laten helpen. Als jij eerst meer contact wilt dan kun je altijd via de website contact opnemen. Eerst meer over Funda en het goedkoop pand op Funda plaatsen. 

Goedkoop pand op Funda plaatsen: hoe staat het met de huizenmarkt?  

De belangrijkste vraag voordat je goedkoop jouw pand op Funda plaatsen wilt is uiteraard de vraag hoe we ervoor staan. Hoe staat het met de huizenmarkt? Om hier antwoord op te krijgen wijden we het laatste deel van dit artikel aan de stand van de huizenmarkt en een beetje geschiedenis om te beginnen:

  • De huizenprijs zit sinds 2014 in de lift
  • Deze volgt op een periode dat er een diepe crisis was
  • Consumenten hielden hun hand op de knip

Oplopende prijzen van woningen samen met het beperkte aanbod zorgen er beide voor dat er minder woningen worden verkocht, in de eerste helft van het vorige jaar waren er 9000 meer mensen die van huis wisselden dan daarna. Mensen die de crisis hebben afwacht of juist niet konden verhuizen vanwege het onder water staan van hun hypotheek zijn inmiddels verhuist. De krapte van de huizenmarkt is nog niet opgelost, dus de verwachting is dat de huizenprijzen dit jaar wederom zullen stijgen. Nieuw is ook dat het consumentenvertrouwen afneemt. De verwachting is aldus dat het aantal woningverkopen wel verder daalt, maar dat een goedkoop pand op Funda plaatsen nooit kwaad kan. Immers, goedkope woningen zijn meer in trek dan de duurdere panden die we ook terugvinden in het aanbod. Je kunt hiervan gebruik maken door te kijken in welke categorie er een tekort is. Goedkoop pand op Funda plaatsen kan dan in jouw voordeel werken omdat er veel vraag is maar weinig aanbod. Nadeel voor de kopende partij is wel dat zij moeten overbieden. Maak gebruik van de huidige situatie