De toekomst is hier en wel in de vorm van een robot stofzuiger. Een robot stofzuiger is, zoals de naam al zegt, een volledig zelfsturende eenheid met maar een doel: uw huis schoon houden van vuil, stof en andere viezigheid. Hebt u een hekel aan dit onvermijdelijke klusje? Bent u het zat om iedere week de stofzuiger uit de kast te halen omdat u veel huisdieren hebt die hun haren verliezen of omdat u een kind hebt die nogal wat rommel maakt? Of wilt u gewoon erg graag in een schoon huis wonen, vanuit een esthetische overtuiging of omdat u een allergie hebt tegen stofmijt? Er zijn in ieder geval genoeg redenen om dat tijdrovende klusje uit te besteden aan een eenheid die deze taak helemaal alleen af kan. En dat is waar de robot stofzuiger om de hoek komt kijken. Wilt u hier graag wat meer over weten, zoekt u zelfs naar een ideale webwinkel of wilt u graag enkele afbeeldingen bekijken? Dan hopen we dat u de tijd kunt vrijmaken om onze website te bezoeken. Want op shop.blaupunktrobotics.eu leggen we u alles uit over de capaciteiten van deze robot stofzuiger. De Bluebot robot stofzuiger van Blaupunkt is een van de meest vooruitstrevende stofzuigers die er op dit moment verkrijgbaar zijn. Het kan van afstand eenvoudig ingesteld worden en dan hebt u er in principe verder geen omkijken meer naar. Het zal zelfs bij een lege accu terugrijden naar zijn oplaadpunt. En dankzij de uitstekende sensoren zal het niet van de trap kunnen vallen als u het op en hogere verdieping wilt gebruiken. Het moge duidelijk zijn dat de robot stofzuiger multifunctioneel is.

Investeer eens in een robot stofzuiger, het is goed voor de rug

Want u hoeft natuurlijk niet langer te stofzuigen. Tel uit uw winst. Niet alleen kan de robot stofzuiger aanstaan als u van huis bent, u hebt een grote schoonmaakklus waar u zich niet langer over hoeft te ontfermen.

  • Deze robot stofzuiger kan uw vloer in uw hele huis zuigen,
  • En tevens zal het de vloer, mits nodig, dweilen voor een helder en glanzend resultaat,
  • Het bevat maar liefst 4 soorten reiniging. Spot-, rand-, automatisch en zigzag-reiniging.

Bevalt de robot stofzuiger toch niet zo? Dan is het belangrijk om te onthouden dat u na de aankoop maar liefst 30 dagen bedenktijd hebt. Maar wij vermoeden dat het u juist wel heel erg goed gaat bevallen. Het zal u dan ook niets verbazen dat er al duizenden klanten u zijn voorgegaan. Een bestelling is snel gemaakt. Wij leveren in heel Europa dus stel eerst de taal van de website even in. Vervolgens vult u uw adres- en contactgegevens in en betaalt u met behulp van een online betaalservice. U kunt daarbij denken aan iDEAL, PayPal of credit card. We sturen uw robot stofzuiger vervolgens zo spoedig mogelijk naar u op.

Het is een zeer stil elektronisch apparaat

Deze smalle platte schijf kan onder uw bank, onder kasten, het bed en stoelen door zonder dat u het merkt. Het is een zeer stil apparaat dus terwijl u geniet van uw favoriete film kan de stofzuiger zijn gang gaan. en daarnaast gaat de batterij ook nog eens erg lang mee. Tot wel 2 uur! Nadien zal het zich, mits u dat wenst, uit zichzelf opladen dus u hebt een volautomatisch stuk gereedschap in huis gehaald. Hebt u ten slotte nog vragen over de werking, over ons beleid of over het maken van een bestelling? Klim dan gerust in de pen, uiteraard staan we via de mail voor u klaar.

Lees meer…