Ons bedrijf in Engeland loopt al jaren als een trein. Helaas moesten wij forse maatregelen nemen nu wij weten dat wij de Europese Unie zullen moeten verlaten. Als het aan ons had gelegen, hadden wij dit nooit zo bedacht, maar helaas hebben wij ons te voegen aan de wensen van de mensen die meenden dat dit een goede beslissing zou zijn. Wij hebben daarom gekeken wat voor ons de mogelijkheden waren om onze activiteiten toch gaande te houden. Wij hebben namelijk een zeer internationaal bedrijf en dat vraagt erom om ook in een internationale omgeving gehuisvest te zijn. Wij hebben daarom bedacht dat wij wilden gaan kijken of wij ons bedrijf in Nederland zouden kunnen vestigen, maar dan nog wel vanuit Engeland te blijven werken. Wij zijn dus even gaan googelen op de vraag ‘establishing a Dutch company’ en toen kregen wij allemaal interessante informatie aangeboden. Kennelijk is de vraag ‘what about establishing a Dutch company’ een belangrijke voor veel mensen en het was daarom ook goed om te zien dat deze vraag een enorme hoeveelheid sites opleverde die mij meer over dit onderwerp kon vertellen. Ik stuitte ergens op een artikel getiteld ‘what about establishing a Dutch company?’ en dat heb ik even doorgelezen. De auteur van dit artikel, schreef dat ondernemers die worstelden met de vraag over het hoe en wat aangaande establishing a Dutch company, een keer naar de site van Intercompany Solutions zouden moeten surfen. Hier kun je namelijk heel nuttige info vinden en ik ben daarom meteen even op deze site gaan kijken. De auteur van het genoemde artikel, heeft werkelijk geen woord gelogen. Je kunt op deze site namelijk alles lezen over establishing a Dutch company en dat was precies wat ik nodig heb. Bovendien was deze site ook in het Engels geschreven wat heel prettig was omdat ik het zo eenvoudig aan ons gehele team door kon sturen. Zo kon iedereen er even zijn of haar plasje over doen waardoor wij tijdens onze vergadering meteen to the point konden komen.

Hier las ik alles over establishing a Dutch company

Een van de dingen waar je rekening mee moet houden met establishing a Dutch company, is dat je jezelf juridisch goed inschrijft. Het klinkt misschien logisch, maar in de praktijk zie je vaak dat ondernemers snel bepaalde onderdelen vergeten waardoor ze later in de problemen kunnen komen. Het fijne van de site IntersolutionsCompany.com is dat je hier heel veel nuttige gegevens kunt vinden over hoe je jezelf als bedrijf in Nederland kunt vestigen. Als je de informatie op deze site aanhoudt, kun je er zeker van zijn dat je niets over het hoofd ziet. Wij hebben dit daarom gedaan en wij merkten daardoor dat establishing a Dutch company helemaal niet zo heel moeilijk hoeft te zijn. Als je weet waar je aan begint, kom je niet snel voor problemen te staan. Mocht u daarom ook denken over establishing a Dutch company, dan raad ik u IntersolutionsCompany.com van harte aan.

Neem ook eens een kijkje op deze site

Mocht u ook overwegen om met uw bedrijf naar Nederland te gaan, dan kan ik u aanraden om een keer te kijken naar IntercompanySolutions.com. Hier kunt u op uw gemak bekijken wat men u allemaal adviseert en hoe u uw plan kunt vormgeven. Kortom:

  • deze site biedt een schat aan informatie
  • hier kunt u een goed plan maken
  • hier kunt u de specialisten vinden die u kunnen ondersteunen

Ik hoop dat u iets aan mijn ervaringen heeft gehad.