Segway kopen of een Ninebot Elite deze worden vaak vergeleken

Misschien ken je de Ninebot vooral van je vakanties. Ze worden vaak gebruikt tijdens een tour en ze zijn perfect om een stad mee te bezichtigen. Een groot voordeel van een Ninebot is dat deze meer doorontwikkeld is dan een Segway. Je kunt overal komen met dit moderne vervoersmiddel. Je komt op plekken die je met een fiets, auto of scooter niet kan bereiken. Ze zijn duurzaam en je kunt er flinke afstanden mee afleggen. Het heeft dus ontzettend veel voordelen en het geeft in diverse omstandigheden enorm veel comfort. Wij geven je 5 ideeën hoe je optimaal gebruik van een Ninebot.

Eindeloze mogelijkheden van een Ninebot

De mogelijkheden van een ninebot zijn werkelijk eindeloos. Wij geven je hieronder 5 ideeën hoe je het vervoersmiddel optimaal in kan zetten. 1. Een geweldige manier om naar je werk te gaan. Misschien heb je er nooit eerder gedacht om met dit vervoersmiddel naar je werk te gaan, maar het komt steeds vaker voor. Je kunt heerlijk van de buitenlucht genieten zonder dat je veel moeite hoeft te doen zoals met een fiets. Je komt nooit meer bezweet of uitgeput op je werkplek aan en je hebt geen last meer van files. 2. Efficiënter werken. Werk je in een ziekenhuis, op evenementen of op andere werkplekken waar je ontzettend veel moet lopen? Moet je grote afstanden afleggen tijdens je werk? Dan kun je veel tijd besparen met een Ninebot. Je bent veel sneller op je bestemming en daardoor kun je andere werkzaamheden afronden waar je normaal niet aan toe komt. Je kunt een stuk efficiënter werken en heb je minder stress. Het kan je daarnaast pijn aan de voeten en vermoeide benen besparen. 3. Een nieuwe hobby. Tijdens de avonden en in het weekend is het toch heerlijk om van de buitenlucht te genieten? En dat kan perfect met een Ninebot. Ga er lekker op uit. Je komt op plekken die je met de auto of een fiets niet kunt bereiken. Het is natuurlijk nog leuker om deze hobby met je partner of met een groep vrienden uit te oefenen. 4. Eenvoudiger je dagelijkse boodschappen doen. Even een boodschapje doen gaat een stuk gemakkelijker met dit vervoersmiddel. Vooral als je wat slechter te been bent. Soms is een fiets dan net teveel moeite. Een extra groot voordeel is dat je een Ninebot mee de winkel in kan nemen. Je hoeft deze niet buiten achter te laten en dat maakt het boodschappen doen een stuk eenvoudiger. 5. Alternatief vervoersmiddel op de golfbaan. Bij golven denk je misschien niet zo snel aan een ninebot als vervoersmiddel. Maar het is juist ideaal. Deze neem je eenvoudig mee in je auto en je hebt altijd vervoer bij de hand. Zo hoef je geen golfkar meer te huren en je bespaart geld. Omdat het product zo licht is en omdat je er natuurlijk mee beweegt, is het ook nog eens niet schadelijk voor het milieu.

Online bestellen

Bestel je ninebot online bij ninebotflevoland.nl. Je kunt hier ook terecht voor handige accessoires, zoals:

  • Een stuurtas;
  • Een bagagedrager en een mand voor je boodschappen;
  • Een bidonhouder zodat je altijd een flesje water bij de hand kan hebben;
  • Een waterdichte koplamp voor als je er in het donker op uit gaat.

Zo zijn er nog veel meer accessoires te vinden in de webshop. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan voor een gratis proefrit in onze winkel in Lelystad. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op via 06-15680923. Lees meer…