Een bezoek aan wine and dine in Oegstgeest is zeker een heerlijke belevenis. Het is een restaurant die gerund wordt door Tanjim Brom-Wijnands. Met haar bijzondere ervaringen in onder meer gerenommeerde hotels als het Amstel hotel en The Grand in Amsterdam weet zij een bijzondere ambiance en keuken neer te zetten. Haar restaurant in Oegstgeest staat voor lekker eten en drinken met stijl. Het menu is samengesteld uit herkenbare gerechten die ook nog zeer betaalbaar zijn. U kunt daar terecht voor een heerlijke lunch of diner. Reserveringen zijn te maken via de website restaurantwinedine.nl. Mocht u dus op zoek zijn naar een restaurant in de buurt van Oegstgeest, dan wordt restaurant wine and dine zeker aangeraden. De locatie oogt als een rustgevende ruimte waar lichte witte tinten zijn gecombineerd met kleurige accessoires als bloemen en servies. Het oogt als meer dan een restaurant alleen, maar ook als een plek om even tot uzelf te komen. Een locatie waar u in een heerlijke stijlvolle sfeer kunt genieten van een moderne keuken. De hapjes zijn herkenbaar maar met culinaire deskundigheid bereid. Op deze manier biedt wine and dine stijl en kwaliteit om de gasten een waardevolle avond te bieden. Met de website restaurantwinedine.nl geven ze u al een impressie over de locatie.

De culinaire wine and dine ervaring

De achtergrond van de eigenaresse van wine and dine zorgt onder meer voor de uitmuntende kwaliteit die geleverd wordt in dit restaurant. Zij neemt alle ervaringen mee in het restaurant. Zo biedt zij de kwaliteit en beleving uit alle vooraanstaande hotels in dit restaurant in Oegstgeest. Niet voor niets wordt op de website ongecompliceerd lekker eten en drinken benadrukt. Een diner buiten de deur wordt zo iedereen gegund met een menu waar iedereen iets uit kan kiezen. De prijzen zijn niet extreem hoog en de gerechten zijn herkenbaar maar creatief. Zo staan er verrassende en aantrekkelijke combinaties. Bij het lezen van de ingrediënten gaat het water al door de mond lopen en kunt u niet wachten tot het gerecht voor u staat. Een selectie uit het menu is onder meer:

  • Sashimi van tonijn en zalm
  • In citroen gemarineerde zalm met crème fraiche en rode ui
  • Ossenhaas met truffelsaus
  • Shortrib paddenstoelensaus
  • Tarte Tarin van appel

Thuis kunt u al beginnen met genieten door het menu op de website door te nemen. Een van de voordelen is dat u al weet wat u gaat eten bij wine and dine.

Ambiance op locatie

Reserveer gauw een avond bij restaurant wine and dine in Oegstgeest. Hier kunt u met uw partner heerlijk eten of met een heel gezelschap. Neem uw gezin of familie mee als u een mooie gelegenheid te vieren heeft. Denk daarbij aan een bijzondere verjaardag of een jubileum. Het voordeel van deze locatie is dat u uw moment viert in een sfeervol restaurant met lekker eten waar voor iedereen wat te vinden is. De opzet van wine and dine is duidelijk toegankelijk te zijn voor een groot publiek. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden bij wine and dine, dan zijn ze telefonisch of per mail bereikbaar. Maar aarzel niet om een bezoek te brengen aan dit bijzondere restaurant in Oegstgeest. U kunt hier ook terecht voor een heerlijke lunch. Deze is ook zeer de moeite waard en een heerlijke opwarmer voor een diner later op de dag. Wat de gelegenheid ook is dat u hier naar toe brengt, het is zeker dat een lunch of diner het moment nog meer bijzonder maakt. Dat is de invloed van de gerechten en ambiance bij wine and dine in Oegstgeest