Wil jij meer winst halen uit je horecabedrijf? Dan is wijnglazen bedrukken een van de manieren waarop je dit zou kunnen doen! Waarom is dat nu zo? Iedereen die in de horeca werkt, weet dat klanten best veeleisend kunnen zijn. Als zij een glas wijn bestellen, dan willen ze niet maar een bodempje krijgen en dat is ook logisch. Met de bediening maak jij daarom afspraken over hoeveel er in een glas zou moeten gaan, maar laten we eerlijk zijn, als je niet hebt gekozen voor wijnglazen bedrukken dan het best lastig zijn om in te schatten wanneer glazen nu vol genoeg zijn. Om geen negatieve reacties van de gasten te krijgen, zullen obers eerder geneigd zijn een glas iets te vol te schenken, dan iets te leeg. Op die manier weten ze immers dat ze iedereen aan tafel tevreden houden. Dat is voor henzelf wel zo prettig, het voorkomt op dat moment immers vervelende reacties. Een ook voor de zaak zelf is het fijn, want je wilt niet dat jouw restaurant te boek komt te staan als gierig. Maar dit kan er wel toe leiden dat je minder omzet haalt uit je drankenkaart dan mogelijk is. De wijnglazen bedrukken laten kan dan uitkomst bieden.

Wijnglazen bedrukken voor meer winst

Hoe kan het nu dat wijnglazen bedrukken uitkomst biedt, dat dit leidt tot een hogere omzet en dus een hogere winst? Dat heeft te maken met het feit dat er met de bedrukking als het ware een maatstreepje aangebracht wordt. Door op ieder glas een bedrijfsnaam of logo te laten zetten op de hoogte van de juiste inhoud, weet al het bedienend personeel precies tot waar zij moeten schenken om de gasten de juiste hoeveelheid wijn te bieden. Dat maakt hun werk een stuk eenvoudiger en het levert jou als eigenaar meer winst op! Natuurlijk kost de wijnglazen bedrukken eerst even wat geld, maar dit verdien je snel genoeg terug omdat er meer omzet uit de wijnkaart gehaald wordt. Waar eerder soms maar vier of vijf glazen uit een fles wijn gehaald werden, haal je daar op deze manier wel zes uit. Je verdient dan dus echt meer op iedere fles die je omzet en dat is erg prettig! Bovendien is het zo dat wijnglazen bedrukken er ook gewoon voor zorgt dat je glaswerk er schitterend uitziet. Het geeft toch een luxe uitstraling dat jij servies hebt waar je eigen bedrijfsnaam of bedrijfslogo op aangebracht is!

Wijnwinst maakt de mooiste glazen

Wil jij wijnglazen bedrukken laten, dan kun je daarvoor niet bij heel veel bedrijven terecht, maar bij Wijnwinst ben je wel helemaal aan het juiste adres. Voor de bedrukking werken zij met twee technieken, welke er gekozen wordt hangt af van:

  • het bedrijfslogo
  • de positie van het logo
  • het aantal kleuren dat er gebruikt moet worden

Op basis van het antwoord op deze drie punten, wordt er bepaald of er het best gebruik gemaakt kan worden van direct druk of van transferdruk. Welke manier van wijnglazen bedrukken er voor jouw glaswerk ook gekozen wordt, je kunt er echt zeker van zijn dat je bij hen een mooi resultaat zult krijgen. Prettig is ook dat je bij hen uit veel verschillende merken en modellen servies kunt kiezen, zodat jij die glazen uit kunt kiezen die jij zelf het meest geschikt vindt voor gebruik in jouw horecazaak. Wil jij ook graag je winst verhogen en denk je dat er meer omzet valt te halen uit de wijnkaart? Dan is je wijnglazen bedrukken laten door Wijnwinst dus zeker een aanrader!

Lees meer…