Heeft u het gevoel dat er iets mis is met uw wagen? Kom hem dan een keer naar onze autogarage in Emmeloord brengen. Wij kunnen hier namelijk meteen voor u kijken wat er aan de hand is en zo nodig kunnen wij het mankement meteen voor u oplossen. Wij beschikken namelijk over een geavanceerde werkplaats waar wij alle materialen binnen handbereik hebben om uw wagen te repareren. Mocht u daarom momenteel op zoek zijn naar iemand die uw wagen kan bekijken en kan repareren, dan nodigen wij u van harte uit om een keer naar onze autogarage in Emmeloord te komen. Wij zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn en wij zullen u op de hoogte houden van onze vorderingen. Wij zullen nooit tot reparatie overgaan zonder dat u hier toestemming voor heeft gegeven. Wij willen u in onze autogarage in Emmeloord namelijk niet ‘verrassen’ met een hoge rekening en wij willen u daarom graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk meer over onze diensten lezen en ook kunt u hier onze tarieven vinden. Mocht u op korte termijn al een afspraak willen inplannen met onze autogarage in Emmeloord, dan willen wij u vriendelijk verzoeken om even telefonisch contact met ons op te nemen. Een van onze medewerkers zal dan kijken wanneer wij u zouden kunnen helpen. Wij hopen dan ook dat wij u snel een keer zouden mogen spreken. Wij vinden het altijd prettig om nieuwe klanten in onze autogarage in Emmeloord te ontvangen. Wij kunnen u op alle mogelijke terreinen van dienst zijn want wij hebben verstand van alle mogelijke soorten auto’s. Wilt u graag weten wat wij allemaal voor u kunnen doen? Kijk dan snel even op onze site voor meer informatie. Uiteraard bent u ook altijd welkom om gewoon een keer langs te komen bij onze autogarage in Emmeloord. Een van onze medewerkers zal u heel hartelijk ontvangen.

U kunt in onze autogarage in Emmeloord terecht voor de periode APK-keuring

Iedereen die in Nederland een auto bezit die nog gebruikt wordt, moet zijn of haar wagen eens in de zoveel tijd laten keuren. Wanneer u graag wilt dat dit vakkundig en snel gebeurt, dan kunt u uw wagen altijd naar onze autogarage in Emmeloord brengen. Een van onze monteurs zal dan naar u wagen gaan kijken en zal controleren of alles nog naar behoren werkt. Wanneer dit het geval is, dan zullen wij u een bewijs meegeven dat u de komende jaren weer veilig de weg op kunt. Mochten wij echter gebreken aan uw wagen in onze autogarage in Emmeloord vaststellen, dan zullen wij kijken wat wij voor u kunnen doen. Wij kunnen u op de hoogte brengen van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden om dit mankement op te lossen. Wij willen u daarom ook graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. U zult merken dat wij er alles aan doen om u goed van dienst te zijn. Dit betekent dus ook dat u altijd een duidelijk overzicht krijgt van de kosten die wij voor u zullen gaan maken.

U kunt bij ons gebruikmaken van een leenauto

Wilt u graag de weg op op het moment dat wij uw auto controleren? Dan kunt u altijd bij ons een leenauto gebruiken. Zo wordt u niet beperkt in uw mobiliteit op het moment dat wij uw wagen repareren. Kortom:

  • wij repareren uw wagen
  • u kunt ons inschakelen voor de APK-keuring
  • u kunt bij ons een leenauto krijgen

Kijk snel op Autogarage-Emmeloord.nl.