Doet u aan speur- en ontwikkelingswerk als bedrijf? Ook wel bekent als R&D? Dan kunt u de loonkosten deels vergoed krijgen door de overheid. Want het betekent dat u innoveert als  bedrijf. U doet bijvoorbeeld uitvindingen die de samenleving ten goede komen en die Nederland wetenschappelijk en economisch op de kaart zetten. Als u niet enkel dergelijk onderzoek verricht maar het ook omzet tot een bruikbaar eindproduct dan maakt dit de toekenning van de wbso enkel eenvoudiger. De wbso is de naam van deze subsidie en staat voor: Wet Bevordering Speur- & Ontwikkelingswerk. De wbso is dan ook bedoeld voor iedere werkgever in Nederland die zich hier mee bezighoudt. Uiteindelijk komt het er heel eenvoudig op neer dat u minder loonheffing over de loonkosten hoeft af te dragen. Hebt u moeite met de aanvraag van deze wbso subsidie? Dat kunnen we ons goed voorstellen. U krijgt te maken met jargon waar u wellicht geen kaas van hebt gegeten. Gelukkig kunnen wij van wbsoburo.nl u verder helpen. Wilt u nu al weten of u in aanmerking komt voor de wbso? Doe dan direct de online check en neem bij een positief antwoord direct contact met ons op. We gaan graag met u rond de tafel zitten om de aanvraag duidelijk op te stellen. Wordt het helaas afgewezen? Dan proberen we het kosteloos nog een keer want er is geen limiet op het aantal aanvragen dat u in mag dienen.

Hebt u problemen met de wbso toekenning?

Dan is het belangrijk om hier iets aan te doen. Zeker als u er van overtuigd bent dat u in aanmerking komt voor de wbso regeling. Mocht het zijn afgekeurd dan zullen we de fout in uw originele aanvraag snel kunnen achterhalen, dit aanpassen en opnieuw een aanvraag kunnen indienen. Op de website houden we u graag op de hoogte over veranderingen binnen de wbso wetgeving en randzaken. Gaat u met ons in zee? Dan krijgt u naast advies over deze wetgeving uiteraard een volledige service:

  • Dat betekent dat wij de aanvraag voor u gaan opstellen.
  • U ontvangt een handig programma dat u kunt laden in Excel zodat u de gewerkte uren bij kunt houden. Daarnaast krijgt u een informatiepakket dat u kan helpen om een dossier bij te houden.
  • Ook ontvangt u een handleiding en informeren we u tijdig over veranderingen in de wetgeving.
  • Uiteraard verloopt de communicatie met de RVO volledig via ons kantoor.

We vinden het belangrijk dat u hiervan leert zodat u gegevens eigenhandig kunt aanpassen. We gaan aldus zo transparant mogelijk te werk zonder het u al te moeilijk te maken. Dan kunt u doorgaan met uw belangrijke werk voor uw bedrijf en uiteindelijk voor Nederland. Meer weten? Volg ons dan ook op facebook, Twitter en voeg ons toe aan Linked in.

Lukt het ons niet? Dan zijn er verder geen kosten aan verbonden

Wij hanteren het zogenaamde “no cure, no pay” principe dus u hoeft niets te betalen als de wbso is afgewezen. Daar komt bij dat u nooit meer dan 5 procent van deze subsidie aan ons hoeft uit te betalen en we hanteren een maximum van 2.500 euro per aanvraag. Dat betekent dat u een helder en transparant beeld krijgt van de eventuele kosten aan ons bureau. Klinkt u dat trouwens als muziek in de oren en kan het echt niet langer wachten? Dan is het zaak om contact met ons op te nemen. Op de website vindt u het telefoonnummer en contactformulier. We hopen snel van u te horen zodat we vlug kunnen beginnen aan het opstellen van de wbso aanvraag.

Lees meer…