Ben je ten huwelijk gevraagd? Gefeliciteerd! Geniet nog even van je roze wolk want snel zal al het geregel beginnen. En waar begin je dan? Dat vroeg ik me tenminste af toen mijn vriend mij ten huwelijk had gevraagd. Als eerste zijn we gaan kijken naar de trouwlocatie. Nederland heeft veel moois te bieden, dus wat is de beste keuze? Wij waren er al snel uit dat we wilden trouwen in Twente. Als ik eerlijk ben was trouwen in Twente voor mij al langer een droom. Ik kom er zelf oorspronkelijk vandaan, dus trouwen in Twente was alleen al handig omdat ik de omgeving ken en omdat er nog veel familie in die streek woont. Maar dat was zeker niet de enige reden, want er zijn zo veel mooie opties als je wil trouwen in Twente. Deze streek heeft een prachtige natuur te bieden en ik wilde graag in een natuurrijke omgeving trouwen. Het is heel belangrijk om een bepaalde sfeer te creëren en ik wilde voor een romantische en groene omgeving gaan. En dan is trouwen in Twente zeker een hele goede optie. Ik wilde graag een mooi groot pand, als ik zou trouwen in Twente. Zodat je een mooie zaal hebt waar je binnen kunt zitten, maar waar ook de mogelijkheid is om naar buiten te gaan. Want trouwen in de natuur klinkt uiteraard geweldig, maar aan de andere kant is het weer in Nederland nogal onvoorspelbaar. Dus dan is het wel zo prettig als er een optie is om naar binnen te kunnen.

De Bebsel: dé tip als je wil trouwen in Twente

Ik wilde trouwen in Twente dus we zijn samen een aantal locaties gaan bezoeken. Er is ontzettend veel te kiezen als je wil trouwen in Twente, dus dat is heel fijn. Op die manier komt er echt wel een plek en omgeving voorbij waar jij helemaal blij van wordt en waar jij graag de mooiste dag van je leven zou willen vieren. Maar aan de andere kant is dat ook wel lastig, als er zo veel te kiezen is waar ga je dan voor? Wat mij echt heeft geholpen is langsgaan bij de locatie. Als je er bent, krijg je pas echt het gevoel. En ik heb mijn keuze dan ook puur op gevoel gemaakt. Toen ik bij De Bebsel aan kwam, wist ik gelijk: dit is het. Ik kon gelijk voor me zien hoe mijn bruiloft zou zijn en dat plaatje paste precies bij mijn droom over trouwen in Twente. Ze hebben meerdere zalen van verschillende groottes, dus je kunt zelf bepalen hoeveel mensen je uitnodigt. Er zijn opties genoeg. Ook vond ik het heel belangrijk dat zij veel voor ons konden doen. Zij konden de catering regelen, ze hebben al het personeel in huis. Ook het entertainment konden zij regelen. Dat scheelt je echt ontzettend veel werk, dus ik kan het iedereen aanraden om naar De Bebsel te gaan om te trouwen.

De Twentse bruiloft van je dromen

Het is niet te beschrijven hoe mooi onze trouwdag was. We hadden geluk met het weer want de zon scheen volop en dat maakte de omgeving nog veel mooier. En ik kan niet anders zeggen dan dat De Bebsel een prachtige bijdrage heeft kunnen leveren met onder meer:

  • Heerlijk eten
  • Vriendelijk en vakkundig personeel
  • Zeer goede service
  • Geweldige prijs-kwaliteitverhouding

Het is natuurlijk heel belangrijk om je bruiloft naar jouw wens in te vullen en daarom kan ik De Bebsel iedereen aanraden. Er zijn veel mogelijkheden en door de persoonlijke benadering maken jullie er samen zeker een geweldige trouwerij van.