Als bedrijf vinden wij het altijd belangrijk om te weten wat er allemaal binnen onze muren gebeurt. Dat klinkt misschien voor de leek als een loze opmerking, maar wanneer je een groot bedrijf hebt met daarin allerlei verschillende processen, is het niet altijd even eenvoudig om het overzicht te behouden over deze verschillende processen. Bij ons was het bijvoorbeeld zo dat wij in de loop der jaren voor al deze processen verschillende applicaties hadden aangeschaft waarmee we alles aanstuurden. Wanneer we dan aan het eind van het jaar een rapport uit wilden brengen over onze werkzaamheden, dan koste ons dat altijd heel veel tijd omdat wij allerlei gegevens moesten samenvoegen. Om dit wat aantrekkelijker en eenvoudiger te maken, zijn we onlangs gebruik gaan maken van een erp systeem. Met een erp systeem kun je veel beter overzicht houden op alle verschillende processen die binnen een bedrijf gaande zijn. Dat heeft een aantal voordelen. Ten eerste is een erp systeem handig omdat je voortaan met een systeem werkt, ten tweede is een erp systeem zeer de moeite waard omdat je met een druk op de knop de juiste rapportage hebt. Wanneer dit eenmaal goed in het systeem zit, kun je dit ook met een druk op de knop bijwerken. Vandaar dat wij nu al merken dat het werken met een erp systeem ons heel veel tijd oplevert. Wij willen u daarom ook vragen om snel een keer naar de site van ERP-Selectie.nl te komen kijken om te zien wat u hier allemaal over dit pakket kunt vinden. Wij zijn er nu sinds een aantal maanden gebruik van gaan maken en dat bevalt ons echt heel erg goed. Hadden wij geweten dat het ons zoveel voordeel op zou kunnen leveren, dan hadden wij veel eerder voor deze mogelijkheid gekozen.

Een erp systeem maakt het eenvoudiger om overzicht te behouden

Als bedrijf moet je goed weten wat er allemaal gebeurt. Je kunt hier namelijk heel veel voordeel van hebben omdat je op deze manier ook stappen kunt zetten om je bedrijfsvoering aan te passen om zo je concurrentie de baas te blijven. Vandaar dat wij ook zijn overgestapt op een erp systeem en dat is ons tot nu toe heel erg goed bevallen. Wij hebben voor een erp systeem gekozen van ERP-Selectie.nl omdat deze site een heel goede indruk op ons maakte. Ten tweede was het zo dat wij via deze site in contact kwamen met mensen die heel veel verstand van zaken hadden en die ons daarom ook heel goed konden begeleiden tijdens de overstap naar ons nieuwe systeem. Dat was namelijk nogal een karwei maar dankzij de mensen van ERP-Selectie.nl konden wij moeiteloos overstappen op het erp systeem. Dat is ons ook heel erg goed bevallen en wij wilden dit ook graag aan de rest van de wereld laten weten. Mocht u daarom ook willen overstappen op een erp systeem, dan raden wij u aan om dit via ERP-Selectie.nl te doen. Deze mensen weten precies hoe zij u hier het beste bij kunnen helpen.

Wij werken sneller en efficiënter!

Wij zijn heel blij dat wij de mensen van ERP-Selectie.nl hebben ingeschakeld, omdat zij ons heel erg goed hebben weten te helpen. Wij werken nu:

  • veel efficiënter omdat we beter overzicht hebben
  • veel sneller omdat we onze processen kunnen overzien
  • met meer plezier omdat wij sneller de juiste rapportages hebben

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden even op de site van ERP-Selectie.nl. U zult zien dat men u hier heel erg veel te bieden heeft.