Veel bedrijven hebben er tegenwoordig moeite mee om het hoofd boven water te houden. In de afgelopen jaren is het aantal bedrijven dat failliet is gegaan, steeds meer toegenomen. Uiteraard zijn voor dit verschijnsel heel erg veel verschillende redenen te noemen. Wij van q consult zien heel vaak dat er bij veel bedrijven een boel te verbeteren valt op het gebied van de bedrijfsvoering. Mocht u momenteel het idee hebben dat uw bedrijf wel loopt, maar dat het allemaal een stuk efficiënter zou kunnen gaan, dan kunnen wij van q consult aan de hand van lean consulting waarschijnlijk heel erg veel voor u betekenen. Wat is lean consulting precies? Om lean consulting kort samen te vatten, zouden we kunnen zeggen dat tijdens dit proces uw gehele bedrijf nauwkeurig in kaart wordt gebracht. We richten ons tijdens de lean consulting met name op de bedrijfsprocessen die zich binnen uw onderneming voltrekken. Wij hebben namelijk al heel vaak ervaren dat op dit gebied vaak heel veel verbeterd kan worden. Wij proberen dus tijdens de lean consulting de knelpunten binnen uw bedrijf in kaart te brengen. Wij doen dit vanuit de overtuiging dat wie zijn of haar knelpunten kent, weet waar de verbetering toegepast moet worden. Onze lean consulting is daarom ook niet doeld om met het schuldige vingertje te wijzen, maar om u te helpen bij het verbeteren van uw bedrijfsprocessen. Wij van q consult helpen u hier graag mee en wij kunnen u garanderen dat ook uw bedrijf hier heel erg van kan profiteren. Kijk daarom snel even op onze website.

Lean consulting laat u zien waar de verbeterpunten zitten

Wist u dat heel veel bedrijven vaak maar een klein deel van hun totale capaciteit gebruiken? Hiermee bedoelen we dat bepaalde krachten binnen een bedrijf vaak niet of te weinig worden aangeboord ten bate van het bedrijf. Dit leidt er vaak toe dat uw onderneming vaak niet zo goed functioneert als dat het zou kunnen. Dit wil niet zeggen dat dit een bewuste keus is. Door alles wat er binnen een bedrijf gebeurt, is het niet altijd even gemakkelijk om een goed overzicht te houden van alles wat er gebeurt. Wij van q consult kunnen op basis van lean consulting laten zien wat er allemaal verbeterd kan worden binnen uw bedrijf. Daar blijft het echter niet bij. Wij zijn namelijk van mening dat laten zien waar de knelpunten zitten een eerste stap is, maar vervolgens moet tijdens stap twee de verbetering worden ingezet. Vandaar dat wij niet alleen beschikken over een team van analisten, maar ook over een team van coaches dat u kan leren hoe u de optimalisatie van uw bedrijf kunt realiseren. lean consulting heeft zich in de afgelopen jaren al heel erg vaak bewezen en de resultaten zijn verbluffend te noemen. Mocht u daarom ook geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, aarzel dan vooral niet om even geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

lean consulting is een zeer efficiënte manier om uw bedrijf te optimaliseren. Waarom zou u het kapitaal dat zich reeds in uw bedrijf bevindt, niet beter willen gebruiken? U zult merken dat het soms maar een kleine moeite hoeft te zijn om dit kapitaal efficiënt aan te boren; lean consulting kan een hoop voor u betekenen. Kortom:

  • kijk vandaag nog even op onze website https://www.qcpp.nl/lean-consulting/
  • lees op uw gemak alle informatie die hier staat even door
  • neem geheel vrijblijvend even contact met ons op

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken. Wij staan namelijk altijd voor u klaar.