Je moet een personeelsdag organiseren, of misschien wel een familiedag of andere bezigheid voor een grote groep, en je bent op zoek naar iets waarmee je de kinderen kunt vermaken. Een luchtkussen huren, bijvoorbeeld via attractie.com, is dan de perfecte optie. Vrijwel elk kind is dol op luchtkussens en ze kunnen zich er uren mee vermaken. Bovendien is het ook nog een relatief veilige manier om de kids bezig te houden. Als je een luchtkussen wil huren voor kleine kinderen dan kies je het beste voor een exemplaar met hoge wanden en een kleine ingang. Dan is het risico dat er iets gebeurt echt heel klein. Natuurlijk is het ook in dat geval nog verstandig dat er een volwassene in de buurt is die de kinderen in de gaten houdt, maar het spelen op een luchtkussen in in bijna alle gevallen volledig veilig. Bij attractie.com vind je allerlei luchtkussens, zowel voor kleine kinderen als voor de wat grotere, en zelfs volwassenen. Een luchtkussen huren is dus niet per se alleen weggelegd voor kinderen! Zodra iets namelijk opblaasbaar is, wordt het luchtkussen genoemd bij attractie.com, maar ze hebben meerdere opblaasbare attracties, zoals:

  • Stormbanen
  • Giant rollertubes
  • Mollenmeppen / Whack a Mole
  • Opblaasbare quadbanen
  • Rodeo spellen

Alle bovenstaande items zijn opblaasbaar, en dus zijn het luchtkussens. Ze hebben alleen weinig meer te maken met het originele luchtkussen-ontwerp, dat ontworpen is voor kinderen om op te springen.

Rodeospellen huren voor een evenement

Bij attractie.com kun je naast een luchtkussen huren ook terecht voor allerlei toffe rodeospellen, zoals een krokodillenrodeospel. Dit is een opblaasbaar onderstel met een grote krokodil in het midden. De bedoeling van het spel is dat je het zo lang mogelijk volhoudt om op de krokodil te blijven zitten, terwijl deze steeds wilder gaat bewegen. Dit is moeilijker dan het lijkt, zelfs voor volwassenen! Gelukkig hebben dit soort rodeospellen meerdere standen, en kan degene die het spel bedient dus zelf instellen hoe snel hij beweegt. Een volwassene kan immers veel meer hebben dan een (klein) kind die het voorzichtig aan wil proberen. Dit is natuurlijk niet het geval als je een luchtkussen gaat huren, daar zul je zelf iemand voor moeten aanwijzen die in de gaten houdt of er met iedereen rekening wordt gehouden.

Het gemak van een luchtkussen huren

Bij attractie.com kun je een luchtkussen huren met alle gemak! Het begint al met het plaatsen van je bestelling, dit kan heel gemakkelijk in de webshop. Je selecteert de attractie die je nodig hebt, en voor welke datum je bijvoorbeeld die rodeostier of dat luchtkussen wilt huren. Na ontvangst van je betaling wordt de rest door attractie.com geregeld. Op de dag van jouw evenement wordt de attractie door hun eigen medewerkers op de door jou opgegeven locatie afgegeven en zelfs helemaal opgebouwd. Je hoeft zelf helemaal niets te doen! Ze bouwen het luchtkussen, de rodeostier of elke andere attractie die je hebt gehuurd helemaal voor je op, en als het evenement is afgelopen ook weer af. vervolgens pakken ze het zelf in en nemen ze alles weer mee met eigen vervoer. Dat is nog eens service voor als je een luchtkussen wilt huren!