Sinds begin dit kwartaal heb ik een nieuwe functie op mijn werk. Ik kon starten bij een andere afdeling en nam die uitdaging aan. Voor mijn nieuwe functie moet ik veel werken met Microsoft Project, maar daar had ik niet genoeg ervaring mee. Gelukkig kon ik een cursus volgen via HR-ICT Opleidingen en heb in een korte tijd veel over dit programma geleerd. Ik voel mij nu veel meer op mijn gemak met dit programma en heb de belangrijkste onderdelen onder de knie. Ik werk ruim vier jaar voor een groot internationaal bedrijf en heb het erg naar mijn zin. Ik kon direct na mijn studie beginnen bij dit bedrijf in een junior functie en kon mij snel opwerken. De afgelopen vier jaar heb ik op dezelfde afdeling gewerkt en had het idee dat ik daar weinig meer kon groeien. Ik voerde mijn functie goed uit en mijn manager was erg blij met mij, maar ik wilde graag nieuwe dingen leren. Toen er een nieuwe functie vrijkwam bij een andere afdeling, werd ik direct gevraagd door de leidinggevende. Ik had regelmatig met haar samengewerkt en zij was altijd blij met mijn aandeel. Zij vroeg of ik interesse had in de functie en of ik ervaring had met Microsoft Project. De functie leek mij erg leuk, maar helaas had ik niet veel kennis van dit programma. Zij stelde voor dat ik een cursus zou volgen, zodat ik de basis van dit programma kon leren. Begin van dit kwartaal kon ik beginnen en ik wilde zo snel mogelijk een cursus voor Microsoft Project vinden. Mijn nieuwe manager gaf aan wat het budget was en ik mocht zelf een cursus uitkiezen. 

Een cursus voor Microsoft Project via HR-ICT Opleidingen

Online zocht ik naar bedrijven in de buurt die cursussen voor dit programma aanbieden. Ik vond een aantal bedrijven en bekeek hun aanbod. Het leek mij handig dat ik bij een van deze bedrijven de cursus zou volgen. Aangezien ik zeer weinig ervaring had, wilde ik graag een basiscursus voor Microsoft Project volgen, dit werd aangebonden door een aantal van deze bedrijven. De cursus van HR-ICT Opleidingen leek mij erg geschikt en ik zag dat ze veel goede beoordelingen hadden. De prijs voor deze cursus viel binnen het budget en de cursus werd goedgekeurd door mijn manager. Vorige week was de startdatum en gelukkig was er nog plaats voor mij.  

Een zeer leerzame cursusdag 

De basiscursus Microsoft Project duurde een dag en dit was voldoende om de belangrijkste functionaliteiten onder de knie te krijgen. De cursus was zeer leerzaam en de uitleg van de leraar erg duidelijk. Hij kon al onze vragen goed beantwoorden en wij konden veel oefenen met het programma. Er is ook een vervolgcursus en ik hoop dat ik die in de toekomst kan volgen, want ik vind het programma erg interessant. Voor het volgen van een cursus Microsoft Project raad ik HR-ICT Opleidingen aan.

  • Ze hebben veel goede beoordelingen
  • In een dag leerde ik de belangrijkste functionaliteiten
  • De leraar legde duidelijk uit en wij konden veel oefenen
  • Ik voel mij nu meer op mijn gemak met dit programma