Veel mensen zitten wel eens in het vliegtuig. Ze gaan bijvoorbeeld naar vakantie op het buitenland, of gaan voor hun werk een keer de Atlantische Oceaan over. Sommigen zitten echter ook zelf graag een keer achter de knuppel. Heerlijk genieten in de wolken, zo vrij als een vogel. Droom jij ervan om vlieglessen te volgen? Neem dan eens een kijkje op https://sandair.nl/. Bij Sandair kun je snel en voordelig een proefles vliegen aanvragen. Wat zijn de voordelen van deze vlieglessen en welke mogelijkheden heb je?

  • Een goede theoretische basis
  • Vliegtuiginspectie
  • Zelf de lucht in

Ook tijdens het vliegen draait alles om goede basiskennis. Het is daarom geen verrassing dat je tijdens de vlieglessen eerst ingaat op de theorie. Je neemt samen met je instructeur verschillende scenario’s door en bespreekt wat je moet doen in bepaalde situaties. Mocht er iets gebeuren in de lucht, dan weet je dus precies hoe je moet handelen. Je leert niet alleen over het vliegtuig, maar ook over het bewegen in de lucht. Hoe neem je bijvoorbeeld ontact op met de luchtverkeersleiding? Wat moet je precies zeggen wanneer je ze eenmaal te pakken hebt? Het antwoord op deze vragen is heel belangrijk en vormt daarom een centraal uitgangspunt van de vlieglessen. Vervolgens ga je samen met je instructeur naar buiten en bekijk je het vliegtuig. Je doet een visuele inspectie en controleert of alles in orde is. Mocht je een bepaalde handeling moeten uitvoeren, dan zal je instructeur je daarbij helpen. Wil jij vlieglessen cadeau geven aan iemand anders, of wil je misschien zelf een keertje de lucht in? Ga dan snel naar bovenstaande site en neem contact op via het contactformulier. Je weet dan snel waar je aan toe bent!

Vlieglessen: opstijgen en gaan!

Daarna is het tijd voor het echte werk. Je neemt contact op met de toren en vraagt toestemming om op te stijgen. Je rolt de baan op en gaat van start. De instructeur zit natuurlijk naast je en zal je tijdens de les zo goed mogelijk begeleiden. Je bepaalt zelf hoe lang je vliegt. Je kunt vlieglessen krijgen van twintig minuten, maar je kunt ook een uur de lucht in. Je moet zelf inschatten hoeveel tijd je nodig hebt. Bij bovenstaande site heb je de mogelijkheid om een proefles te nemen, of een instapcursus te volgen. Een proefles is beschikbaar vanaf 179 euro (20 minuten vliegen), terwijl je voor een instapcursus 820 euro betaalt. Je krijgt dan wel lessen van 90 minuten en leert ook over landingen en het bijhouden van een logboek. Via bovenstaande site kun je snel vlieglessen aanvragen. Er is een handig formulier waarmee je direct in contact kunt komen. Op dat formulier geef je aan waar je interesse naar uit gaat en met welk vliegtuig je wilt vliegen. Daarna kun je in goed overleg bepalen wanneer de vlieglessen zullen plaatsvinden.

Het leukste cadeau in de wolken

Ken jij iemand die graag een keer vlieglessen zou willen volgen? Dan kun je deze lessen ook voor hem of haar bestellen! Het perfecte cadeau voor iemand die zijn hele leven als eens heeft willen vliegen! Op bovenstaande site stem je af wanneer je de proefles wilt laten plaatsvinden. Het is verstandig om te kiezen voor één les, maar je kunt iemand natuurlijk ook een instapcursus cadeau doen. Zorg dan wel dat je zeker weet dat de persoon graag wil leren vliegen, want dat is best een intensief programma! Vlieglessen zijn het perfecte cadeau voor iedere aspirant piloot, ga snel naar de site en neem contact op!