Of u nu gloednieuwe bureaus wilt kopen of gebruikte modellen, bij albeka.nl zult u keer op keer slagen. U kunt er in groten getale en dus in bulk bestellen en dat is natuurlijk ideaal als u nog een kantoor moet inrichten. Ook voor klaslokalen en studieruimtes zijn er altijd wel bureaus te vinden die aan uw eisen voldoen. Hebt u een laag budget? Kies dan voor onze tweedehandse schrijftafels die aan alle vereisten voldoen. Want we hebben ze uiteraard gekeurd en gecheckt op mankementen. Waar nodig hebben we reparaties doorgevoerd, anders zetten we ze niet op onze website. Onze site is tegelijkertijd onze winkel en dus ook ons visitekaartje. We hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan en hopen dat u net zo denkt over de recycling van meubilair waaronder deze bureaus. Dat betekent echter niet dat comfort op een laag pitje komt te staan. In deze moderne tijden staat naast duurzaam hergebruik ook ergonomie volop in de aandacht. En dat is ook erg belangrijk want zonder ergonomische en comfortabele stoelen en bureaus zal uw personeel sneller last kunnen krijgen van lichamelijke klachten. Denk aan vastzittende ledematen, een pijnlijke rug, een muisarm en ga zo maar door. De lichaamshouding is daarom van groot belang en met onze bureaus zorgt u er dan ook voor dat iedere werknemer, ongeacht geslacht, leeftijd en lengte daar last van kan krijgen. Daar hoort van uw kant ook een goede voorlichting bij. Het kan zeker geen kwaad om zo nu en dan een presentatie te geven of een workshop te organiseren over ergonomisch werken.

Deze bureaus zijn in hoogte verstelbaar

Moderne bureaus moeten aan een keur aan voorwaarden voldoen. Kiest u toch voor een wat ouder en dus tweedehands model? Vraag dan aan onze klantenservice wat u qua ergonomie aan uw werknemers kunt betekenen. Doorgaans zijn onze schrijftafels in hoogte verstelbaar. Is dat niet het geval, zorg er dan op zijn minst voor dat dit wel voor de bureaustoel geldt zodat iedereen op een goede werkhoogte met rechte rug achter de tafel plaats kan nemen. Dan hebt u de eerste belangrijke stap gezet: iedereen kan werken in een goede werkhouding. Wilt u graag een stapje verder gaan? Kies dan voor onze unieke zit sta bureaus. Zoals de naam al aangeeft kunt u deze tafels zodanig verlengen met een simpele handbeweging zodat uw medewerkers tijdelijk staan kunnen werken. In de tussentijd kunnen ze beenoefeningen doen: rekken en strekken om fit te blijven. Wilt u trouwens nog verder gaan? Investeer dan in fitnessapparatuur voor in de kantine of een speciale fitnessruimte en/of overweeg om de deskbike aan te schaffen. Dit zijn muisstille hometrainers die onder de bureaus geplaatst kunnen worden en is het toppunt van ergonomisch werken.

  • Kijk eerst een bij onze standaard bureaus,
  • Of neem een kijkje tussen de elektrische modellen,
  • Liever een goedkopere oplossing? Er zijn uiteraard ook tafels te koop in onze webwinkel die met behulp van een handslinger versteld kunnen worden.

Zorg ervoor dat uw werknemers comfortabel kunnen werken

Maak vandaag nog uw keuze. Komt u er niet direct uit vanwege het grootschalige aanbod? Probeer dan uw zoekgebied te verkleinen met behulp van de diverse categorieën die u kunt aanvinken. Mocht u vervolgens toch nog enkele vragen hebben dan kunt u ons bellen en zelfs aanspreken via de chat en via WhatsApp. Stuur een bericht via een sociaal medium waar wij lid van zijn en vergeet ons daar niet te volgen zodat u geen enkele aanbieding of nieuw product maar kunt missen. U bent ook van harte in één van onze drie showrooms in het midden van het land.