Vergaderen op een unieke locatie in Twente | Het Schwarzwald

U kunt hier bij ons in Rijssen vergaderen, in Overijssel en dus in Twente. Wij bieden u in deze heerlijke rustige en natuurlijke streek een prachtig gebouw aan met vele zalen die u kunt huren. Het Schwarzwald is de naam van dit gebouw en het neemt een prominente plek in Rijssen in. Niet alleen kunt u bij ons vergaderen in Overijssel, het is ook mogelijk om diverse feesten te organiseren. Van wilde vrijgezellenfeesten tot aan rustige familiedagen. Zelfs trouwen is mogelijk. U wilt wellicht met uw personeel of het bestuur de drukte van de Randstad even achter u laten. Even het hoofd leegmaken en de tijd nemen voor ontspanning. Maar er moet soms ook gepraat worden en dan begrijpen wij als geen ander dat u even wilt vergaderen in Overijssel. Als u wilt vergaderen in Overijssel dan komt u misschien van te voren even bij ons een kijkje nemen. Handig als u toch in de omgeving woont of werkt. En anders staan er vele foto’s online net als informatie over de diverse zalen en de extra’s die wij voor u kunnen regelen. Ook de sociale media zullen soelaas bieden. Zo vindt u ons op Facebook, Twitter en Instagram. Neem de tijd om alles in u op te nemen en neem vooral even contact met ons op via één van de vele contactmogelijkheden die we u aanbieden. Dan kunt u de zaal van uw keuze snel boeken en hopen we u snel te zien.

In de stilte vergaderen in Overijssel, wat wilt u nog meer?

Als u wilt vergaderen in Overijssel dan hebt u bij ons aldus de keuze uit diverse zalen. Uiteraard verschillen deze vergaderzalen qua grootte. Wist u dat we maar liefst 5 zalen tot uw beschikking hebben? Uiteraard hebt u de beschikking over moderne computersystemen zodat u een presentatie met behulp van een beamer kunt projecteren. Een videoconferentie behoort daardoor ook tot de mogelijkheden. Tijdens het vergaderen in Overijssel voorzien we u tevens van koffie, water, thee en enkele hapjes. Combineer het met een uitgebreide lunch waar we graag zorg voor dragen. Of combineer het met een teamuitje. Eerst het denkwerk verrichten en u focussen op het vergaderen in Overijssel en daarna tijd voor ontspanning? Of zoekt u meer naar een teambuildingactiviteit zodat men nadien scherp van geest kan gaan vergaderen in Overijssel in het Schwarzwald? Bij ons kan het namelijk allemaal en nadien kan het gezellig worden afgesloten met een heerlijk diner. Qua activiteiten hebt u bij ons de keuze uit onder andere:

  • Buggy, solex of segway rijden door de natuur,
  • Of neem plaats in een escaperoom. Welk team komt er als eerst uit?
  • Paintballen is net als een antislip cursus ook mogelijk. Het zijn zeer populaire activiteiten.

U leest het, het kan rustig maar ook wild en uitdagend. En als het u enkel om het vergaderen in Overijssel te doen is dan doen we daar beslist niet moeilijk over. wij zijn van alle markten thuis en combineren al uw gewenste activiteiten moeiteloos met elkaar.

U gaat hier beslist geen spijt van krijgen

Het zal waarschijnlijk niet bij een enkele keer vergaderen in Overijssel blijven. Uit ervaring weten we dat onze locatie naar meer smaakt. Ook vanuit particulier oogpunt moet u zeker rekening met ons houden. zo is het zelfs mogelijk om bij ons te trouwen. U kunt kiezen uit drie verschillende arrangementen die u samen met ons team van te voren vorm geeft. Ieder huwelijk is immers weer een bijzondere aangelegenheid dus we halen graag alles uit de kast. Reserveren? Doe dat direct online of bel ons op.

Lees meer…