esteworld-haartransplantatie - HaartransplantatieHet uiterlijk van een man is voor een groot deel afhankelijk van de haardos. Er zijn mannen die er voor kiezen om kaal te zijn en het komt dan ook voor dat kaal een goede look is voor een bepaalde man. Mocht je dus je haar verliezen en kaal worden en je ziet er des te beter uit zonder haar, dan heb je natuurlijk enorm veel geluk. Het is namelijk niet de regel dat je er kaal beter uitziet dan met haar. Sterker nog, dit is een zeldzame uitzondering en de meeste mannen kiezen er dan ook niet voor om kaal te zijn. Helaas is kaalhoofdigheid niet altijd een keuze. Soms overkomt het je gewoon en dan is er niets wat je er aan kunt doen. Je passeert een bepaalde leeftijd en opeens besluit je haar om te stoppen met groeien. Vaak zit dit in de genen, dus als je vaders en grootvaders hebt die kaal zijn, dan is de kans groot dat ook jij er op den duur aan moet geloven. Vroeger betekende dat einde verhaal wat betreft je haar. Je kon een toupet dragen om de kaalheid te verbergen, maar dit is natuurlijk alleen functioneel als je niet helemaal kaal bent. De zijkanten moeten bijvoorbeeld nog wel haargroei hebben om een toupet mogelijk te maken. Maar dat was vroeger. Tegenwoordig heb je veel meer opties als je te maken hebt met haarverlies. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een haartransplantatie. Kale plekken kunnen met behulp van een haartransplantatie weer helemaal opgevuld worden. Als je haarlijn zich terugtrekt, dan kun je er met een haartransplantatie voor zorgen dat het weer vloed wordt op je hoofd. Je hoeft je tegenwoordig dus niet meer neer te leggen bij haar verlies. Het is mogelijk om je haar weer dik te maken en kale plekken op te vullen met echt haar via een haartransplantatie. De techniek wordt steeds beter, dus als je nu gebruik maakt van een haar transplantatie, dan weet je zeker dat het een succes zal worden. Je moet natuurlijk alleen nog even weten waar je in goede handen bent voor een haartransplantatie.

De beste haartransplantatie bij Esteworld

Mocht je een haartransplantatie overwegen dan wil je uiteraard enkel en alleen de beste zorg en kwaliteit. Tevens wil je zeker weten dat de kliniek voldoet aan alle Europese eisen en kwaliteitskeurmerken. Een dergelijke kliniek vind je in Turkije waar Esteworld is gevestigd. Esteworld is nummer één op het gebied van haartransplantaties. De kliniek bevindt zich weliswaar in Turkije, maar de begeleiding is vanaf 1 september helemaal in het Nederlands. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over risico’s, want deze kliniek voor haartransplantatie is goedgekeurd door het ministerie van volksgezondheid. Tot zo ver dus alleen maar goede verhalen. Verder is het natuurlijk ook geen gek idee om naar Turkije te gaan voor een haartransplantatie. Ten eerste wordt de reis geheel verzorgd door Esteworld. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over transfer en accommodatie. Je verblijft in een luxe sterrenhotel tijdens de periode in Turkije. Daarnaast ben je in Turkije, dus je kunt er direct een minivakantie van maken. Op deze manier is een haartransplantatie bijna een feestelijke aangelegenheid.

De voordelen van Esteworld

Om je een snelle indruk te geven van wat je zoal mag verwachten van een haartransplantatie bij Esteworld volgen hieronder belangrijke voordelen:

  1. Direct contact met de kliniek, geen tussenpersoon
  2. Nederlandse begeleiding in de kliniek
  3. Gratis consult en nazorg door een specialist in Nederland
  4. Garantie op resultaat
  5. Keurmerk Nederlandse Haarstichting