Iedereen wil af en toe graag zijn of haar huis wel eens wat anders inrichten en daar is ook helemaal niets mis mee. Bovendien, soms hebt u natuurlijk gewoon nieuwe meubels nodig, een bank gaat bijvoorbeeld niet eeuwig mee. Als u op zoek gaat naar nieuwe meubelstukken of woonaccessoires, kunt u ervoor kiezen om naar een grote woonwinkelketen te gaan, maar u kunt er ook voor kiezen om op zoek te gaan naar interessante designmerken, zoals Storebror. Het heeft natuurlijk zo zijn voordelen om te winkelen bij een van de grote ketens die Nederland telt, de lage prijzen vormen voor de meeste mensen de grootste aantrekkingskracht. Daarnaast hebben zij vaak veel producten onder één dak en hebben veel artikelen een neutrale stijl. Maar dat is meteen ook de zwakte van deze ketens en hier ligt de kracht van designmerken als Storebror. De artikelen van de grote ketens zijn door hun neutraliteit vaak weinig interessant, ze hebben weinig zeggingskracht. Ze passen inderdaad in nagenoeg ieder interieur, maar dit leidt er ook toe dat bijna iedereen deze artikelen koopt. Veel woningen zien er tegenwoordig van binnen vrij hetzelfde uit wat betreft de inrichting. Met producten van Storebror of een ander designhuis kunt u echter een geheel eigen stijl creëren. U kunt hiermee echt uw eigen smaak en persoonlijkheid naar voren laten komen, u kunt uw interieur karakter geven en zorgen dat het er niet uitziet zoals alle andere interieurs. Voor wie graag zijn of haar eigen karakter in de woninginrichting legt en voor wie niet houdt van dertien in een dozijn, zijn de producten van Storebror een uitstekende keus. Hiermee maakt u van uw huis echt uw eigen plekje, door uw eigen accenten te kiezen wordt het echt uw thuis.

Storebror, Nederlands design

Het merk Storebror klinkt heel erg Scandinavisch, maar de oprichters komen toch echt uit Nederland. Dat neemt niet weg dat de naam niet bewust gekozen is, de designers van Storebror halen hun inspiratie namelijk wel uit Scandinavië. De liefde voor Scandinavische interieurs en de Scandinavische levensstijl is goed terug te zien in de ontwerpen die zij maken. Hun producten kunnen omschreven worden als:

  • stoer
  • rustiek
  • robuust

Dit neemt niet weg dat hun ontwerpen niet ook modern zijn. Bij Storebror weten ze namelijk als geen ander hoe ze klassieke elementen uit Scandinavië in kunnen zetten en kunnen combineren met moderne toepassingen. Zo krijgt u een stoer, rustiek ontwerp met een moderne twist. Ook in hun kleurgebruik zijn ze divers. Een groot deel van hun producten wordt gekenmerkt door basiskleuren als wit, zwart en grijs. Ook maken ze graag gebruik van onbeschilderd hout. Dit geeft een rustige, natuurlijke en nostalgische sfeer. Daarnaast verwerken ze in hun accessoires graag de laatste kleurentrends. Met de woonaccessoires van Storebror kunt u uw woning dus echt opvrolijken en het interieur wat pittiger maken. Door deze producten slim te gebruiken, kunt u door kleine wijzigingen aan te brengen uw wooninterieur heel snel en gemakkelijk veranderen. Hier hoeft u bovendien niet eens een groot budget voor te hebben. Als u dit wilt doen, moet u ervoor zorgen dat u voor de grote meubelstukken de basiskleuren van Storebror kiest. Deze zijn door hun neutraliteit in kleur zeer tijdloos en kunt u daardoor jarenlang gebruiken zonder dat uw inrichting er oubollig uit komt te zien. Deze basisstukken kunt u dan iedere keer opnieuw combineren met accessoires in fellere kleuren, afhankelijk van wat u op dat moment mooi vindt en afhankelijk van wat er op dat moment in de mode is. Storebror heeft altijd een interessante collectie accessoires, waardoor u steeds weer verrassende producten bij hen kunt vinden.

Gemakkelijk online kopen

Bent u overtuigd van de voordelen van designmeubelen en –accessoires en zou u graag iets van bijvoorbeeld het merk Storebror aan willen gaan schaffen? Dan komt u altijd voor het probleem te staan waar u dit nu precies kunt vinden. In de grotere steden zijn er soms wel zaken waar u voor deze artikelen terecht kunt, maar daarbuiten zijn ze vaak moeilijk te vinden. Gelukkig kunt u producten van Storebror gemakkelijk online kopen bij Living and Company. Zij hebben al jaren ervaring met het inrichten van kantoren, winkels en woningen en zij hebben daardoor echt een neus gekregen voor het vinden van de beste designmerken. Aangezien zij ook graag anderen kennis laten maken met deze mooie producten, hebben zij een webwinkel met een zeer grote wooncollectie. Hier vindt u al hun favoriete merken, waaronder Storebror. Andere merken die u bij hen kunt vinden zijn HK-Living, HAY, Bloomingville en Nicolas Vahé. In hun gehele wooncollectie is de balans aanwezig tussen neutrale basiselementen en opvallende accessoires en andere woonartikelen. Dit maakt het gemakkelijk voor u om te combineren. Hebt u bij Living and Company artikelen van Storebror gevonden die u graag zou willen hebben, dan kunt u deze eenvoudig online bestellen en betalen. Uw bestellingen worden bij u thuis bezorgd, vaak kunt u ze de volgende dag al verwachten, mits ze natuurlijk op voorraad zijn. Een groot pluspunt van deze webwinkel is, naast hun grote collectie, dat ze weinig verzendkosten vragen, bij bestellingen boven de vijftig euro is verzending in Nederland zelfs gratis. Dat maakt het winkelen bij hen voor u natuurlijk nog een stuk interessanter. Mocht u nu iets van Storebror bij hen besteld hebben en u komt er bij u thuis achter dat de kleur toch net niet goed is, dan kunt u de bestelling gewoon retour sturen