Sneller je huis verkopen in Amstelveen?Ik vind het lastig om in te schatten hoe de huizenmarkt momenteel in elkaar steekt. De huizen worden steeds duurder, mensen verhuizen veel maar de kopers stellen ook steeds meer eisen. Toen mijn partner en ik een grotere woning hadden gevonden waar we al jaren van droomden, besloten we deze te kopen. We waren helemaal in de wolken, zo geweldig was ons nieuwe stekje. Maar ik maakte me wel druk, want we moesten ons oude huis verkopen in Amstelveen. En je weet het tegenwoordig niet. De markt is wel behoorlijk aangetrokken, maar er is ook weer heel veel keuze als het om huizen gaat. Dus je hebt eigenlijk geen idee of en wanneer je huis kan worden verkocht. Daarom besloot ik me te verdiepen in een huis verkopen in Amstelveen. Wat zou ik zelf allemaal kunnen doen om dit te stimuleren? Alles wat je er enigszins aan kunt doen, wilde ik uitproberen. We hadden immers al een nieuwe woning gekocht en ik zat er niet op te wachten om tegelijkertijd voor twee huizen te moeten betalen. Dus een huis verkopen in Amstelveen was mijn prioriteit en ik ben op internet gaan zoeken naar mogelijkheden omtrent dit onderwerp.

Goede tip voor je huis verkopen in Amstelveen

Er zijn zeker dingen die jij kunt doen om het proces van je huis verkopen in Amstelveen te stimuleren. Misschien wel het belangrijkste was voor mij de mogelijkheden rond een verkoopstylist. Ik had er eerder nooit zo over nagedacht, maar de styling van je huis heeft nu eenmaal veel invloed op de verkoop. Ik heb er zelf ook altijd moeite mee, om te kijken naar de ruimte zelf en niet naar de aankleding. Het interieur kun je zelf natuurlijk veranderen, maar het geeft toch een sterke uitstraling en gevoel aan de kopers. Inmiddels stond mijn woning al een aantal maanden te koop en er zat niet echt schot in. Een huis verkopen in Amstelveen bleek niet zo eenvoudig als velen misschien denken. We hadden wel veel kijkers, maar nog niet de prijs die we hebben wilden. Toen ik op internet meer las over verkoopstyling, bleek dat er in mijn huis nogal wat te verbeteren viel. Het is niet zo’n grote woning. Dus dan is het van belang dat deze een aantal kwaliteiten goed laat zien om de potentiële koper tegemoet te komen:

  • Goed opgeruimd
  • Schoon en fris
  • Ruimtelijk en licht

Ik houd nu eenmaal van veel kleur, van veel spulletjes want ik verzamel van alles en nog wat. Maar het blijkt dat dat de verkoop niet echt stimuleert. Daarom besloot ik contact op te nemen met een verkoopstylist in Amstelveen.

Zo waardevol kan een goede verkoopstylist zijn

Wil je je huis verkopen in Amstelveen, dan zou ik zeker een bezoek brengen aan de site  verkoopstylist-amstelveen.nl. Hier vind je een verkoopstylist die echt verstand van zaken heeft, dat heb ik gelukkig zelf mogen ervaren. Ik heb snel een afspraak gemaakt om mijn woning onder handen te laten nemen en ik moet zeggen dat een kleine aanpassing al een wereld van verschil kan maken. Het betreft een zeer professionele verkoopstylist die aan allerlei zaken denkt waar ik niet op zou komen. Het heeft zeker een meerwaarde en binnen korte tijd had mijn woning een hele nieuwe frisse uitstraling. Je weet natuurlijk nooit precies wat de invloed is, maar in mijn geval heeft het de verkoop zeker positief beïnvloed. Mijn huis verkopen in Amstelveen liep ineens een stuk vlotter en de biedingen werden hoger. Uiteindelijk hebben we een prachtig bod geaccepteerd en daar ben ik deze verkoopstylist uit Amstelveen eeuwig dankbaar voor.