Wilt u iemand op een unieke manier verrassen met een prachtig cadeau? Kies dan eens voor een persoonlijk cadeau van PrachtigKado. Wij kunnen verschillende prachtige producten bedrukken met uw eigen persoonlijke foto, zodat u een uniek cadeau heeft om te geven. Denk aan persoonlijke slippers, strandlakens, strandtassen of leren sleutelhangers. Wat u ook wilt bedrukken, bij PrachtigKado.nl vindt u  het allemaal. Wij hebben een 24 uur service, zodat u ook op het laatste moment nog iets kunt laten bedrukken. Heeft u dus een leuk idee voor een persoonlijk cadeau of heeft u gewoon even inspiratie nodig? Klik dan eens door onze webshop, waar u heel veel verschillende producten vindt om te laten bedrukken.

Een schort met foto al persoonlijk cadeau

Een van onze populairste opties is een schort met foto. Kent u iemand die houdt van koken of barbecueën en wilt u diegene eens lekker verwennen? Met een schort met foto laat u zien dat u om de ander geeft en geeft u een prachtig cadeau, waar u allebei nog lang van kunt genieten. U kunt kiezen uit diverse schorten die u kunt laten bedrukken, in verschillende kleuren en in verschillende stijlen. Een van de populairste opties is een simpele witte schort met foto, dat u al voor €13.95 kunt laten bedrukken. Voor slechts een klein bedrag geeft u iets waar de ander nog lang van kan genieten. En iedere keer dat de ander uw schort met foto gebruikt zal hij er weer aan worden herinnerd dat u hem dat schort cadeau hebt gegeven! Niet alleen een simpel wit schort met foto is een optie bij PrachtigKado.nl. U kunt ook kiezen uit verschillende kleuren schorten, met verschillende ontwerpen. Deze schorten kunt u ook voorzien voor zien van een eigen foto, zodat ook deze schorten uniek zijn. En wilt u een schort met een bijzondere uitstraling geven, kies dan eens ervoor om een schort te laten borduren. In tegenstelling tot een schort met foto heeft een geborduurd schort ook een kenmerkende textuur, wat een bijzondere uitstraling geeft aan het schort. Daarentegen is het bij een geborduurd schort niet mogelijk om evenveel detail te laten zien als bij een schort met foto, omdat onze borduurmachine het geheel wel moet kunnen borduren. Een geborduurd schort is daarom beter geschikt voor een naam of logo. Wilt u een foto op een schort laten zetten dan kunt u beter voor onze drukoptie kiezen.

Ook als bedrijfskleding

Een schort met foto of andere bedrukking is niet alleen een leuk cadeau, maar ook een uitstekende optie als bedrijfskleding. Heeft u bijvoorbeeld een restaurant met een open keuken of zijn uw werknemers op een andere manier zichtbaar dan kunt u met een gepersonaliseerd schort de uitstraling van uw werknemers enorm verbeteren. Kies ervoor om het logo van uw bedrijf op de schorten te laten drukken, of om bijvoorbeeld de naam van uw werknemers op de schorten te laten borduren. Bij PrachtigKado.nl is van alles mogelijk, dus informeert u zeker eens naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Naast dat u bij PrachtigKado.nl dus terecht kunt voor een schort met foto bieden wij ook talloze andere producten aan die u kunt laten bedrukken. En niet alleen het laten drukken van een foto is een optie, maar heel veel producten kunt u ook laten borduren. Wij merken dat borduren steeds populairder wordt, omdat het een unieke uitstraling geeft aan uw cadeau. Wat voor ideeën u ook heeft en wat voor product u wilt laten bedrukken, bij PrachtigKado.nl vindt u het allemaal. Wij werken met de laagste prijzen en als u voor 16:00 uur besteld dan heeft u het zelfs de volgende dag in huis!