Voor het boeken van een rondreis Indonesië individueel is dari-java.nl een ideale reisaanbieder. Graag begeleiden zij jou om een reis samen te stellen die helemaal bij jou past. Naast de geplande reizen is er namelijk ook ruimte voor je eigen wensen en behoeften. Bespreek deze daarom met Dari-Java. Tenslotte is het jouw reis die volledig naar jouw zin hoort te zijn. Dari Java is opgericht door Robert Feddes en Sifa Silvana-Feddes. Een echtpaar dat al vele reizen heeft gemaakt door het Aziatische land. Door het oprichten van Dari-Java willen zij mensen de kans geven om net zo van het land te genieten als zij altijd doen. Met de reizen zorgen zij ervoor dat toeristen zo veel mogelijk mee kunnen pakken van de cultuur. Niet alleen vanwege de bezichtigingen, maar ook door op de juiste manier de plekken te ervaren. Dit maken zij mogelijk door de juiste service te verlenen in het land zoals een eigen reisbegeleider. Verder staat jouw eigen tempo centraal gedurende de reis. Als je alles op jouw eigen tempo kunt bezoeken, dan is het voor jou mogelijk beter te genieten van het land. Dari-Java is zich hier bewust van. De beleving is erg belangrijk en samen met jou gaan ze een rondreis Indonesië individueel opstellen die je nooit meer gaat vergeten.

Regel jouw rondreis Indonesië individueel met Dari-Java

Mocht je een rondreis Indonesië individueel al lange tijd willen boeken, laat je dan adviseren door Dari-Java. Wanneer je hun website dari-java.nl bekijkt, zie je al enkele opties voorbij komen. Lees deze op je gemak door en bedenk aan welke bezienswaardigheden en activiteiten jij behoefte aan hebt. Sta ook even stil bij de tijd die je eraan wilt besteden. Het is tenslotte een vakantie waarbij jij ook ruimte voor rust hoort te hebben. Daarnaast heeft de ene persoon meer behoefte aan activiteiten dan de andere. Laat je niet teveel leiden door de opgestelde programma’s en bespreek jouw wensen met Dari-Java. Stel vervolgens jouw rondreis Indonesië individueel op aan de hand van de volgende opties:

  • Rondreis door Java met verblijf op Bali voor 12, 21 of 24 dagen: hier bezoek je onder meer Jakarta, Bandung, Yogjakarta en uiteraard Bali.
  • Rondreis door Sumatra, Java en Bali voor 21 en 28 dagen

Het aantal gebieden, steden en bezienswaardigheden die je boekt, hangen uiteraard af van het aantal dagen van je reis. Naast Java is het ook mogelijk een rondreis Indonesië individueel samen te stellen met de gebieden:

  • Kalimantan
  • Sulawesi
  • Sunda en Lombok
  • Molukken
  • Papua

Er zijn dus voldoende mogelijkheden voor een rondreis Indonesië individueel via Dari-Java.

Overige boekingsinformatie

Wanneer je een dergelijke rondreis Indonesië individueel boekt bij Dari-Java dan zijn de prijzen inclusief hotelovernachting, auto met airco en chauffeur. Kortom, inclusief het vervoer en verblijf gedurende de rondreis Indonesië individueel voor de door jouw gekozen periode. Je vliegtickets moet je zelf verzorgen. Daarnaast verschilt het ook per rondreis wat er nog meer bij de kosten inbegrepen zit en wat voor eigen kosten zijn. Lees dit goed door, zodat je weet waar je financieel nog mee rekening moet houden. Dari-Java staat wel voor je klaar om je te adviseren in het boeken van jouw vlucht of als je een privéreis wilt organiseren. Naast de suggesties voor de samenstelling van je reis, geven ze je ook informatie over het land zelf. Zo kunnen de omstandigheden per gebied verschillend zijn. Zeker als je een actieve rondreis Indonesië individueel gaat maken met een afwisselende reisroute, dan is het goed om je te verdiepen in de culturen en omstandigheden van de regio’s. Dari-Java helpt je daar graag bij op weg.