PTFE teflon producten op maat nodig?Diverse industrieën maken al gebruik van producten op basis van PTFE teflon. Dit materiaal is bijzonder koude- en hittebestendig, plakt niet en veroorzaakt ook geen wrijving. Kortom: het reageert bijna niet met producten waarmee het in aanraking komt. Dat maakt PTFE teflon zeer geschikt voor toepassing in industriële omgevingen, waar voedingsmiddelen of cosmetica worden gemaakt. Deze producten moeten immers schoon blijven en mogen niet besmet raken met de toepassingen waarmee zij in aanraking komen. Bent u op zoek naar producten op basis van PTFE teflon? Neem dan contact op met HP Products. Deze producent van PTFE teflon producten en andere kunststoffen, biedt u een uiteenlopend assortiment aan handige toepassingen aan. Deze kunnen ook op maat worden gemaakt, voor een precisieproduct waar u nog jaren gemak en plezier van heeft. HP Products levert PTFE teflon producten uit bedrijven die opereren in de :

  • levensmiddelenindustrie
  • cosmeticaproductie
  • medische industrie en faramaceutica
  • eletrotechniek
  • chemische industrie

Al deze industrieën hebben baat bij efficiënte en niet reagerende productietoepassingen. PTFE teflon is hier een zeer geschikt materiaal voor. Uw pakkingen, lopende band of isolerende folie van PTFE bestelt u gewoon bij HP Products. Omdat het materiaal bijzonder bestendig is tegen diverse invloeden van buitenaf, doet u zeer lang met materialen die gemaakt zijn van deze stof. Een uitstekende investering voor een productieomgeving die intensief wordt gebruikt. Een eerste model van uw gewenste product kunnen wij maken als prototype. Zo beschikt u zeer snel over een geheel nieuw ontwerp van HP Products. Ideaal voor de ondernemer die snel wil schakelen of diverse oplossingen van kunststof uit wil proberen. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Specialistische producten: PTFE teflon

PTFE teflon wordt door HP Products gebruikt voor het maken van zeer specialistische toepassingen. Heeft u in uw productieomgeving een probleem of uitdaging waar u kennis op het gebied van PTFE teflon voor nodig heeft? Schakel dan HP Products in. Wij produceren niet alleen topkwaliteit producten, maar kunnen u ook voorzien van de juiste kennis. Een ontwerp maken om uw probleem op te lossen behoort ook tot de mogelijkheden. Wij hebben meerdere bedrijven op weg geholpen naar een soepeler en veiliger productieproces. Uiteraard kunt u hiervoor ook een beroep doen op HP Products. Daarnaast bieden wij ook concrete toepassingen aan waar PTFE teflon in gebruikt wordt. Zo bieden wij telfon bakvellen aan die meerdere malen te gebruiken zijn. Ideaal voor de voedingsmiddelenindustrie waarin bakken onderdeel is van het productieproces. Met een dergelijk bakvel bakt u zonder toevoeging van oliën en beschikt u bovendien over een duurzaam product. De teflon bakvellen zijn meerdere malen te gebruiken. Meer weten over onze verschillende producten en productieprocessen? Kijk dan eens op onze website voor meer informatie. 

Contact

Omdat HP Products specifieke producten maakt bent u meer dan welkom uw vraag te stellen over onze mogelijkheden. Wellicht heeft u het product waar u naar op zoek bent niet gevonden op onze website. Dat wil niet zeggen dat wij het niet (kunnen) maken. Neem contact met ons op via het contactformulier op de website, of bel ons. Wij maken graag een afspraak om onze mogelijkheden op het gebied van PTFE telfon met u te bespreken.