Laat de veiligheid keuren van woningen met de NTA 8025 door Holland Building Maintenance. Dit kan gezien worden als een soort APK keuring voor een woning. Zij zijn beschikbaar voor diverse woningcorporaties om de woningen te beoordelen ten behoeve van de veiligheid voor de huurder en verhuurder. Daarnaast zullen zij ook verbeterpunten aankaarten die de kwaliteit en veiligheid alleen maar kunnen verhogen. De keuringen van Holland Building Maintenance is ISO9001, BRL K14015 en VCA gecertificeerd. Zodra de keuringen afgerond zijn en alles volgens de regels en richtlijnen blijkt, dan worden de huizen voorzien van een KIWA certificaat. Het zegt dus heel wat over een woning als deze beschikt over een dergelijk certificaat naar aanleiding van een NTA 8025 keuring. Helemaal als deze is uitgevoerd door de Holland Building Maintenance. Op de website nta8025.nl wordt al veel informatie vrijgegeven over de inhoud van deze keuring en hun werkwijze hierin. Naast een waardevol certificaat kan deze keuring nog meer opleveren voor uw woning. Zeker met behulp van de inspecteurs worden alle stappen doorgenomen die kunnen bijdragen aan de kwaliteit van de woning. U hoeft zich geen zorgen te maken als blijkt dat er nog veel verbeterpunten zitten. Deze waren u totaal ontgaan als u niet de NTA 8025 keuring had laten doen. De professionals van Holland Building Maintenance staan u graag bij om te werken aan een veiliger huis.

NTA 8025: streven naar kwaliteit

Kwaliteit kan op verschillende punten bereikt worden en deze punten worden helder gemaakt dankzij NTA 8025. Naar aanleiding van de inspectie ontvangt u een rapport met daarin de bevindingen van de inspecteur. Hier zullen diverse suggesties in staan die positief kunnen bijdragen aan de kwaliteit van de woning. Op deze manier kunt u via Holland Building Maintenance rekenen op:

  • Inzicht
  • Advies
  • Mogelijkheden
  • Veiligheid
  • Verbeterpunten

De NTA 8025 keuring wordt vaak in opdracht van woningcorporaties uitgevoerd. Dit is een geruststelling zodat we weten dat de woningen voorzien zijn van optimale veiligheidsmaatregelen. Andere organisaties die de deskundigheid van Holland Building Maintenance inschakelen zijn Verenigingen van Eigenaren en makelaars. Allemaal om de woningen na te blijven kijken. Zowel voor woningbezitters als huurders is het belangrijk dat zij in veilige woningen verblijven. Het is ook mogelijk punten aan te kaarten waarop u de woning wilt laten nakijken. Het voordeel hiervan is dat zij de NTA 8025 gewoon aanpassen, zodat er een geschikt rapport uitkomt. Gewoonlijk worden condities van elektrische installaties, gasinstallaties en waterinstallaties nagekeken. Organisaties kunnen dit nog aanvullen met brandveiligheid en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Qua veiligheid worden de veilige en onveilige aspecten doorgenomen in de woning. Op deze manier wordt alles doorgenomen aan de hand van de NTA 8025.

Voor een veilig gevoel

Het geeft een geruststellend gevoel als de inspecteur van Holland Building Maintenance langs komt voor een NTA 8025 keuring. In overleg tussen u en de inspecteurs wordt er een keuring opgesteld die noodzakelijk is voor de woningen. Verschillende metingen worden uitgevoerd om na te gaan of de ingebouwde installaties voldoen aan de veiligheidseisen. De NTA 8025 kan ook nog aangevuld worden met een energielabel check. Aan de hand van dit label weet u of er nog wat te verbeteren valt aan de duurzaamheid van de woning. Het is duidelijk dat Holland Building Maintenance een goede partij is om deze metingen te laten doen. Zij zijn ervaren in het beheren van de veiligheid van binneninstallaties van woningen en gebouwen. Op de website nta8025.nl wordt veel verteld over de achtergrond van Holland Building Maintenance en ook over de inhoud van de NTA 8025. Hier kunt u nog rustig nalezen wat deze keuring allemaal voor uw woning betekent en wat het betekent als de rapportage ook nog eens gunstig uitvalt.