Roken is in principe nergens goed voor. Dat weten de meeste mensen wel en toch vinden ze het moeilijk om er mee te stoppen. De meeste mensen raken verslaafd aan het roken van tabak op jonge leeftijd omdat ze er mee in aanraking komen doordat andere mensen het doen. De verslaving roken heeft twee kanten. Ten eerste zijn mensen die roken verslaafd aan de stof nicotine. Dit is in principe de stof die er in den beginnen voor zorgt dat mensen talen naar een nieuwe sigaret. Niet roken wordt moeilijk doordat mensen deze stof aan moeten vullen. Niet roken zorgt er dan na enige tijd voor dat mensen gevoelens van onrust ervaren omdat de stof moet worden aangevuld in het lichaam. De andere kant van de verslaving is de psychische kant van de verslaving. Deze kant is voor mensen eigenlijk het grootste probleem omdat deze verslaving niet in een paar dagen verdwenen is zoals de verslaving aan nicotine. Niet roken wordt voor mensen die gewend zijn aan roken vooral moeilijk door de psychische verslaving. Er zijn verschillende manieren om van het roken af te komen maar eigenlijk komt het allemaal aan op een ding en dat is dat u gewoon niet roken moet. ‘Simpelweg niet meer doen!’ luidt het devies. Maar dat is voor veel mensen natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Roken zorgt er voor dat mensen gele tanden krijgen, dat de conditie van mensen achteruit gaat, dat mensen zich over het algemeen minder goed voelen en daarenboven zorgt het er voor dat mensen altijd een beetje onrustig zijn. Mensen die niet roken hoeven ten slotte niet continue met de vraag rond te lopen of ze wel genoeg sigaretten hebben om de avond of dag door te komen. Roken is dodelijk en daarom moeten mensen niet roken. Hoe kunnen we dat oplossen? Een goede manier om van het roken af te komen is het overstappen op een elektrische sigaret. De voordelen van het niet roken maar dampen zijn er tal, maar de belangrijkste zullen wij voor u opnoemen:

  • niet roken levert u geld op, want elektrisch roken is veel goedkoper
  • een elektrische sigaret mag overal worden gerookt
  • een elektrische sigaret is niet schadelijk voor mensen om u heen
  • vloeistoffen van een elektrische sigaret bevatten geen rook
  • de elektrische sigaret zorgt er voor dat u makkelijk niet roken kunt

Niet roken toegestaan

Vroeger mocht er op de meeste plaatsen binnen gerookt worden, maar dat is de laatste jaren al lang niet meer het geval. We mogen namelijk alleen nog buiten roken en zelfs buiten roken mag op bepaalde plekken alleen op de plekken waar het staat aangegeven. Niet roken is overal toegestaan tegenwoordig en dat is een goede zaak. Sigaretten bevatten drieduizend verschillende soorten afvalstoffen. Als we dat vergelijken met de vloeistof die u dampt met een elektronische sigaret, dan kunnen we uw winst wel uittellen. In de damp zit wel nicotine, maar die kunt u naar gelieven afbouwen op het moment dat u denkt dat u er klaar voor bent en u wilt niet roken maar dampen. Ook voor de mensen om u heen is het veel beter dat u niet rookt, want de waterdamp die u uitblaast met het roken of dampen van elektrische sigaret veroorzaakt geen hinder bij de mensen om u heen en dat is van groot belang. Sommige mensen die overstappen op het dampen van een e-sigaret geven te kennen dat ze na verloop van tijd helemaal geen behoefte meer hadden aan het roken van gewone tabak. Ze gaven aan de smaak vies te vinden. Dat is een goed teken omdat mensen die niet roken diezelfde ervaring hebben. Iemand die niet rookt kan zich vaak maar nauwelijks voorstellen waarom men vrijwillig sigarettenrook zou inhaleren. Op zichzelf is het ook een merkwaardige verslaving die u tamelijk weinig oplevert en vooral nadelen kent. Kanker en tal van andere ziekten kunnen ontstaan door het roken. Dat is iets waar niemand op zit te wachten. Kies er dus voor om niet langer de schadelijke sigarettenrook te inhaleren maar stap over op de e-sigaret en dan maakt u de juiste keuze.

Online een elektrische sigaret bestellen

U kunt bij ons online een elektrische sigaret bestellen op ieder moment dat het u uitkomt. U kunt kiezen uit verschillende soorten. Mensen die graag eens proberen wat het is om te dampen kiezen er soms voor om een starterspakket aan te schaffen. In dit pakket zit alles wat u nodig heeft om te dampen. Het pakket wordt afgeleverd binnen enkele dagen en dat is handig als u graag snel wilt overstappen. Niet roken maar dampen. Dat is wat wij mensen aanraden die zich graag goed willen voelen en die niet zo veel schadelijks stoffen binnen willen krijgen. Overstappen op een e-smoker is de beste keuze die u kunt maken en stoppen met roken de beste investering die u kunt doen in uzelf. Iedereen die overstapte op het dampen voelde zich veel beter. Natuurlijk is het ook een groot voordeel dat een elektrische sigaret vele malen goedkoper is dan gewone sigaretten. De prijs van gewone sigaretten zal de komende jaren ook alleen maar omhoog gaan. Dat is een goede zaak, want dat zorgt er voor dat de noodzaak voor mensen om over te stappen groter wordt. In Londen kost een pakje sigaretten inmiddels twaalf euro. Dat maakt het eigenlijk onbetaalbaar om de verslaving in stand te houden.