In de kroeg vind je vaak wel een fruitmachine waar je een paar euro in kunt gooien en dan kun je proberen de symbolen te matchen. Dit is natuurlijk een kwestie van geluk, want het kan gebeuren dat je 100 euro in de automaat gooit zonder dat je wat wint. Maar het kan ook gebeuren dat je 1 euro in de machine gooit en direct 100 euro wint. Dat is natuurlijk wat het spel zo spannend maakt. Iedere poging is een nieuwe kans om geld te winnen. Maar het is niet altijd even fijn om alleen maar te kunnen spelen in de kroeg. Daarom kun je nu ook online gebruik maken van de gratis fruitmachine. Via Fairplayspellettjes.nl kun je bijvoorbeeld Wild Safari spelen. Dit is een hele leuke fruitautomaat waar je heel gemakkelijk online gebruik van kunt maken. Dus als je meer wilt weten over Wild Safari, kom dan vooral eens langs op fairplayspelletjes.nl. Maar wellicht is het handig om eerst iets meer te weten te komen over het spel. Dus daarom volgt hieronder een korte uiteenzetting over het spel. Wild Safari heeft maar liefst 5 rollen met 25 verschillende winlijnen. Als je start met de safari, dan heb je een rugzak met allerlei leuke en handige spulletjes. Hierbij kun je denken aan:

  • Verrekijkers
  • Camera’s
  • Zaklampen
  • Insectenspray
  • Dagboek om je avonturen in bij de houden

Als vervoersmiddelen kun je tijdens je reis gebruik maken van een Jeep en een watervliegtuig. Het spel heet Wild Safari, dus dat betekent dat je tijdens je reis ook veel exotische dieren tegenkomt. Alle bekende dieren zijn natuurlijk van de partij, dus je kunt onder andere neushoorns, olifanten, nijlpaarden, leeuwen krokodillen en cheeta’s zien. De setting is dus erg gericht op een wilde safari. Maar het is belangrijker om te weten hoe het spel werkt.

De spelregels van Wild Safari

Wild Safari is een fruitautomaat gokspel, dat betekent dat je dus moet zorgen dat je allemaal dezelfde symbolen op een rij krijgt. Bij dit spel heb je echter 25 winlijnen en 5 rollen die elk kunnen spinnen. De kunst is dus om je geld in te zetten op de juiste winlijnen. Je kunt munten inzetten en vervolgens kun je de automaat laten spinnen. Als je vervolgens op de lijn waar je munten op hebt ingezet dezelfde symbolen ziet verschijnen, dan kun je flink winnen. De Symbolen moeten natuurlijk wel van links naar rechts opeenvolgend verschijnen. Als je dus 5 gelijke symbolen hebt op 1 lijn, maar er zitten twee ongelijke tussen, dan win je dus niet. Dus als je alleen op rol 1, 3 en 5 een gelijk symbool hebt, dan levert je dat niets op. Heb je echter op 1,2 en 3 gelijke symbolen, dan wordt je uitbetaald. Het aantal munten dat je krijgt is afhankelijk van de hoeveelheid symbolen die je op de winlijn hebt en door de waarde van die symbolen. Je vindt op de site een schema met alle waarden van de symbolen. Zo weet je ook van te voren welke winlijn aantrekkelijk is als hier bijvoorbeeld een waardevol symbool op zit.

Verschillende opties om je geluk te beïnvloeden

Wild Safari is natuurlijk een geluksspelletje. Maar er zijn verschillende manieren om je geluk te beïnvloeden tijdens de Safari. Met de vliegtuigen kun je bijvoorbeeld gratis spins krijgen. Als er een Jeep op je scherm verschijnt, dan kun je daarmee verschillende winnende combinaties maken waar dat mogelijk is. Met 2 tot 5 landkaarten kun je flink scoren, dit is namelijk het meest waardevolle symbool. Lees meer..