Je hoofd zit vol met herinneringen, maar als je op een normale dag gewoon je ding doet, dan komen die herinneringen natuurlijk niet voorbij. Deze moeten eerst geactiveerd worden. Als je bijvoorbeeld tv kijkt en je ziet een reportage van het één of ander in een land waar jij bent geweest, dan komen al die herinneringen weer boven van toen jij dus in dat land was. Ook als je een bepaalde geur ruikt die is gelinkt aan iets uit je verleden, dan worden die herinneringen geactiveerd. Vaak komen ook dezelfde gevoelens van toen weer terug en dat is wat we dan nostalgie noemen. Maar zolang er geen trigger is, worden deze herinneringen niet geactiveerd en blijven ze ergens diep in je brein opgeslagen. Ze verzamelen als het ware stof en hoe langer ze inactief blijven, des te minder scherp zullen de herinneringen worden. Als je ze dan later oproept, dan ben je de helft vergeten. Je geheugen is wat dat betreft alles behalve perfect. Als je dus niet op het toeval aangewezen wilt zijn voor het activeren van herinneringen, koop dan gewoon een digitaal fotolijstje. Deze kan vele honderden tot duizenden foto’s opslaan. Dat betekent dat je van al je belangrijke momenten en ervaringen foto’s kunt maken. Maar deze foto’s stop je vervolgens niet in een lade waar ze net als je herinneringen stof gaan vergaren. Je transporteert ze naar je digitale fotolijstje en deze zet je vervolgens in je huis. Daarna zie jij elke dag al die foto’s voorbij komen en word je dus constant herinnerd aan die momenten uit je leven. Hoe je herinnerd wordt en door welke herinneringen, dat is natuurlijk aan jezelf. Je kunt bijvoorbeeld 1 foto op een digitaal fotolijstje zetten, zodat het in principe een traditioneel fotolijstje wordt. Maar het is ook leuk om een slideshow in te stellen. Je kunt dan bijvoorbeeld elke dag een nieuwe foto zien. Maar je kunt ook om de minuut een andere foto voorbij laten komen. Dat is aan jezelf en dat hangt uiteraard ook samen met de opties van het digitale fotolijstje. Dus ontdek ook eerst voor jezelf wat je precies wilt gaan doen met een digitaal fotolijstje en ga daarna eentje bestellen die voldoet aan jouw wensen. Dit kun je doen via fotolijst.info.

Kies een digitaal fotolijstje dat bij je past

Via de site van fotolijst.info kun je verschillende fotolijstjes bestellen. Je kunt zelf je formaat uitzoeken. Du als je een subtiel digitaal fotolijstje wilt voor op de schoorsteenmantel, dan kun je kiezen voor een klein model. Wil je juist een fotolijstje gebruiken voor het tonen van foto’s aan familie en vrienden via een slideshow sessie, dan kun je ook een groter model uitzoeken. Verder kun je kiezen voor digitale fotolijstjes met allerlei functies. Hierbij kun je denken aan:

  • Video
  • Mp3
  • Wi-Fi
  • Met of zonder afstandsbediening

Je kunt dus zelf kijken wat je precies wilt hebben en daar kun je dan een digitaal fotolijstje bij uitzoeken. Deze kun je dan ook direct online via de site bestellen.

Het gemak van online shoppen

Het is altijd fijn als iets gemakkelijk kan en dus is het niet meer dan logisch dat je een digitaal fotolijstje online bestelt via fotolijst.info. Je kunt via de website gemakkelijk alle artikelen bekijken. Naast een digitaal fotolijstje kun je hier bijvoorbeeld ook prima terecht voor allerlei accessoires die bij het fotolijstje gebruikt kunnen worden. Zodra je klaar bent, dan kun je het gewenste artikel(en) toevoegen aan je winkelwagen en daarna kun je de bestelling meteen afronden.