Moet jij veel artikelen opbergen of vervoeren? Dan zijn kunststof klapkratten hiervoor ideaal! Als bedrijf heb je altijd te maken met het vervoer en de opslag van producten. Je kunt dit op verschillende manieren regelen, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor dozen of voor gewone kratjes. Maar met dozen heb je het nadeel dat je ze eerst in elkaar moet zetten en goed vast moet plakken voordat je ze kunt gebruiken. Bovendien zijn ze vaak ook alleen maar geschikt voor eenmalig gebruik. Bij gewone kratjes heb je het probleem dat ze best in de weg kunnen staan als ze leeg zijn en het ook niet altijd meteen duidelijk is dat er niets in zit. Hoe anders is dit bij kunststof klapkratten! Het grote voordeel hiervan is in de eerste plaats dat je ze keer op keer kunt gebruiken. Je hoeft dus niet steeds ander verpakkingsmateriaal aan te schaffen voor opslag en vervoer. In de tweede plaats kun je ze natuurlijk inklappen, waardoor ze nauwelijks ruimte innemen op het moment dat jij ze niet gebruikt. Door ze, als ze leeg zijn, ook meteen in te klappen, zie je bovendien altijd precies hoeveel lege kunststof klapkratten je nog over hebt en in welke nog wel iets zitten. Dat maakt je opslag een heel stuk overzichtelijker.

Verschillende soorten kunststof klapkratten

Een ander pluspunt is dat je kunststof klapkratten over het algemeen uitstekend kunt stapelen, waardoor je ze heel efficiënt neer kunt zetten, zowel in je magazijn als tijdens het transport. Een groot voordeel op het gebied van transport is ook dat je na het afleveren van goederen de kratjes in kunt klappen en dan weer andere zaken mee terug kunt nemen in de ruimte die je dan over houdt. Er zijn dus veel redenen waarom kunststof klapkratten handig zijn:

  • ze zijn keer op keer te gebruiken
  • ze zijn vaak goed te stapelen
  • het inklappen zorgt voor voordelen tijdens opslag en transport

Wat belangrijk is om te weten, is dat er verschillende soorten van deze kratten bestaan. Ze kunnen van elkaar verschillen wat betreft formaat, er zijn grotere en kleinere varianten verkrijgbaar. Maar ook het gewicht dat je er in kunt leggen verschilt per soort, sommige soorten zijn sterker dan andere. En dan is er ook nog verschil in active lock en passive lock. Het is goed om van tevoren na te denken over welke variant kunststof klapkratten het best past bij jouw bezigheden.

Boxpall Benelux biedt veel mogelijkheden

Ben jij op zoek naar goede kunststof klapkratten die betaalbaar zijn? Dan moet je eens kijken bij Boxpall Benelux. Zij bieden heel veel mogelijkheden op het gebied van boxen, pallets en kratten en je kunt ook voor de hiervoor al aangehaalde kunststof klapkratten bij hen terecht. Deze bieden zij aan in veel verschillende varianten, waardoor zij altijd wel een model hebben dat helemaal aansluit bij jouw wensen en bij hetgeen jij er in wilt verpakken. Zoek jij een ander soort krat? Ook dan kun je heel goed bij hen terecht. Hoe handig de klapkratjes ook zijn, ze zijn niet overal geschikt voor. Bijvoorbeeld voor onverpakte levensmiddelen zul je toch echt een andere oplossing moeten zoeken. Dit kun je echter gewoon bij hetzelfde bedrijf doen, door hun ruime keus in kratjes hebben zij eigenlijk altijd wel een goede oplossing voor jou te bieden. Wil jij hier meer over weten? Op hun website kun je veel informatie vinden, net als een overzicht van de artikelen die zij te bieden hebben. Ook kun je meer info aanvragen of vrijblijvend een offerte opvragen. Voor kunststof klapkratten is Boxpall Benelux dus het bedrijf waar jij moet zijn!