Als u van zuivel houdt, houdt u ongetwijfeld ook van rauwmelkse kefir. Dit product wordt al vele jaren door ons bedrijf gemaakt en wij kunnen u dan ook garanderen dat wij u een authentiek product kunnen leveren. Omdat er voor rauwmelkse kefir geen gebruik wordt gemaakt van methoden zoals pasteuriseren, houdt de deze kefir zijn authentieke smaak. Wanneer u daarom eenmaal geproefd heeft van rauwmelkse kefir, wilt u daarna nooit meer anders. Er zijn daarnaast nog heel veel andere redenen te noemen waarom u een keer zou kunnen kijken of u een keer rauwmelkse kefir zou kunnen proberen. Ten eerste zorgen wij er altijd voor dat wij geen onnatuurlijke geur en smaakstoffen aan de rauwmelkse kefir toevoegen. Wij zijn namelijk van mening dat het niet goed is om dergelijke stoffen aan voeding toe te voegen en wij willen daarom ook niet dat deze in onze producten terechtkomen. Om te waarborgen dat wij goede producten aan u verkopen, zorgen wij er altijd voor dat wij een directe levering doen aan de biologische groothandel. Dit betekent dus dat er geen tussenpersonen betrokken zijn bij de verkoop van onze goederen waardoor we niet alleen de prijs laag kunnen houden, maar er ook voor kunnen zorgen dat u weet wat u krijgt. Wij hopen daarom dat u snel een keer naar onze site wilt komen kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij vinden het altijd prettig om nieuwe bezoekers op onze site te ontvangen. Wij hebben u heel veel te bieden en wanneer u graag rauwmelkse kefir in grote hoeveelheden bij ons zou willen bestellen, dan bent u van harte welkom om een keer contact met ons op te nemen. Wij hopen u daarom ook snel een keer op Rawmilkcompany.nl te mogen begroeten.

Onze rauwmelkse kefir bevat geen toegevoegde kleur- of smaakstoffen

Wij van Rawmilkcompany.com vinden het belangrijk om u een product te leveren waar geen productvreemde stoffen aan zijn toegevoegd. Vandaar dat wij onze rauwmelkse kefir volledig in eigen beheer maken zodat wij precies weten wat er allemaal aan onze rauwmelkse kefir wordt toegevoegd. Mocht u graag een bestelling bij ons willen komen plaatsen, dan kan dat via onze site. Wij werken heel veel samen met bedrijven die in biologische goederen handelen. Onze rauwmelkse kefir wordt nog op authentieke wijze gemaakt in de Kaukasus en u kunt deze authenticiteit proeven in iedere hap die u neemt. Wij hopen daarom dat u snel een keer naar onze site wilt komen kijken om te zien hoe u bij ons een bestelling kunt plaatsen. Mocht u nog vragen hebben over onze producten, dan kunt u ons natuurlijk altijd even aan de mouw trekken. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en wij willen u dan ook vragen om snel een keer naar Rawmilkcompany.nl te komen kijken. Hier kunt u namelijk snel en eenvoudig zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij raden u van harte aan om ook onze andere producten een keer te komen bekijken.

Bekijk ook de rest van ons aanbod een keer op uw gemak

Wanneer u niet op zoek bent naar rauwmelkse kefir, dan hebben wij nog steeds veel voor u te bieden. Wij kunnen u namelijk ook heel goed helpen aan:

  • rauwmelkse yoghurt
  • heerlijke biologische sappen
  • verrukkelijke biologische hangop

wij hopen dat wij u een duidelijk beeld hebben kunnen schetsen van onze mogelijkheden en wij hopen u snel een keer op onze site te mogen begroeten. Uiteraard kunt u ook altijd langskomen in een van onze winkels.