Bent u op zoek naar een unieke locatie om te vergaderen met een groep van 10 tot 30 personen? En wilt u dit doen op een locatie waar u toch niet ver voor hoeft te reizen? Dan bent u bij Bloemenbed in Noordwijk aan het juiste adres. Bij dit bedrijf hebben ze unieke vergaderarrangementen waar u uit kunt kiezen.

  • Huur kus met koffie en thee
  • Vergaderarrangement met lunch
  • Vergaderarrangement met borrel

U kunt hier landelijk vergaderen en de zaal hiervoor huren voor 4 uur of voor 8 uur. Bij de optie voor 4 uur landelijk vergaderen wordt u altijd welkom geheten met koffie en/of kruidenthee en iets lekker zoets erbij. Tijdens het landelijk vergaderen is er altijd onbeperkt koffie, bronwater en kruidenwater voor u te verkrijgen. Kunt u aan het einde van het landelijk vergaderen wel een goede oppepper gebruiken? Dan kunt u een lunch toevoegen aan dit landelijk vergaderarrangement. Heeft u juist een volledig dag van vergaderen nodig? Dan hoort hier de lunch natuurlijk bij. Wilt u aan het einde nog even informeel met elkaar kunnen bijpraten? Dan kunt u er een borrel bij boeken. Er wordt dan voor gezorgd dat er verschillende hapjes en drankjes klaar zullen staan voor u en uw collega’s. Zo hoeft u zelf dus nergens meer over na te denken en is alles prima voor u geregeld.

Meer weten over landelijk vergaderen

Wanneer het op vergaderen aankomt, dan kunt u dit natuurlijk op uiteenlopende manieren doen. U kunt hiervoor gewoon in uw eigen bedrijfspand doen, maar vaak is dit niet meer zo inspirerend als dat u wel zou hopen. Daarom kan landelijk vergaderen bij Bloemenbed echt een hele goede optie zijn. Bent u gevestigd binnen de randstad met uw bedrijf? Dan is het natuurlijk wel zo fijn als u niet eerst uren hoeft te rijden om toch gebruik te kunnen maken van een van de vergaderarrangementen die ze hier aanbieden. Voor landelijk gebieden hoeft u dan ook niet verder te kijken dan Noordwijk. Midden in de randstad, maar toch omgeven met een prachtig groen landschap. Hier kunt u niet alleen even de drukte van de stad ontsnappen, maar het is ook ideaal om echt even van omgeving te veranderen. Dit zorgt al snel voor meer inspiratie. Daarnaast kunt u hier natuurlijk niet alleen landelijk vergaderen. U kunt er ook voor kiezen om een workshop of presentatie te houden. Daarnaast bent u hier ook aan het juiste adres voor feesten en trouwerijen.

Kom samen met uw collega’s

Er kunnen uiteenlopende redenen zijn om ervoor te kiezen om niet in uw eigen bedrijfspand te vergaderen. Wanneer u hiervoor naar een buitenlocatie gaat, dan is het natuurlijk wel zo fijn als alles ook al voor u geregeld is. Dit is dan ook precies het geval bij Bloemenbed. Wanneer u hier kiest voor landelijk vergaderen dan wordt er niet alleen gezorgd voor heerlijke koffie en thee. U kunt ook gebruik maken van de wifi, de geluidsinstallatie met microfoon en natuurlijk is er ook een projectiescherm en een flipover die voor u klaar gemaakt kunnen worden. Kortom, je hebt hier alles wat je nodig hebt om goed te kunnen landelijk vergaderen. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer bedrijven zijn die hier graag voor kiezen en die een volledig verzorgde vergadering hier kunnen leiden. Het enige wat u nog hoeft te doen is het juiste arrangement voor uw vergadering kiezen en uw collega’s te laten weten waar ze naartoe moeten komen. Daarna kan het landelijk vergaderen zonder enige moeite beginnen. Regel het allemaal vandaag nog.