Je hebt misschien wel eens gehoord van het bedrijf Fa-Med? Als je ooit ergens zorg hebt afgenomen dan is de kans groot dat je bijvoorbeeld wel eens een rekening van ze heeft ontvangen of dat je werkt voor een zorginstelling die samenwerken met dit bedrijf. Fa-Med is de financiële partner binnen de zorg. Uiteenlopende zorginstellingen in Nederland zijn hierbij aangesloten, maar ook andere partijen werken samen met hen of krijgen met het bedrijf te maken.

  • Zorgverzekeraars
  • Nota ontvangers
  • Zorgaanbieder

Van ziekenhuizen tot tandartsen en van patiënten tot verzekeraars, wanneer het op de financiën aankomt is het handig om het telefoonnummer van Fa-Med bij de hand te hebben. Als zorgverzekeraar kan dit fijn zijn wanneer je bijvoorbeeld iets over de prijzen wilt bespreken, voor zorgaanbieders is het prettig dat zij niet langer zelf de nota’s aan patiënten of verzekeraars hoeven te sturen. Dit kan allemaal geregeld worden door Fa-Med. En ook voor de nota ontvanger is het prettig om het telefoonnummer van Fa-Med bij de hand te kunnen hebben. Tenslotte is het wel zo fijn om te weten dat je het telefoonnummer van Fa-Med kunt bereiken wanneer je bijvoorbeeld een vraag hebt over een betaling.

Het vinden van het telefoonnummer van Fa-Med

Als je voor het eerst met dit bedrijf te maken krijgt, dan is de kans klein dat jij het telefoonnummer van Fa-Med ergens hebt opgeslagen. Vaak kun je dit ook wel op de brief vinden die zij je toesturen, maar het is veel makkelijker om dit direct op je telefoon te kunnen zien. Wanneer jij op zoek bent naar het telefoonnummer van Fa-Med, dan raden we je aan om hiervoor op de website van NL Contact te kijken. Op deze website vind je de telefoonnummers (en andere informatie) van uiteenlopende bedrijven in ons land. Of je nu het telefoonnummer van Fa-Med nodig hebt of juist van een heel ander soort bedrijf. Bij NL Contact ben je daarvoor aan het juiste adres. Ze maken je het hier zelfs nog makkelijker door je ook de mogelijkheid te bieden om direct door verbonden te worden. Je neemt hiervoor eenvoudig contact op via de telefoon. Wanneer je belt met NL Contact dan kunnen ze jou het telefoonnummer van Fa-Med geven en je kunt het dan ergens noteren om later te gebruiken. Het is echter veel makkelijker om dan ook meteen doorverbonden te worden. Je weet dan zeker dat je het juiste telefoonnummer van Fa-Med te pakken hebt en dat je een van de deskundige medewerkers hier snel aan de lijn krijgt.

Krijg meer duidelijkheid over de nota

De nota’s die vanuit de zorg verstrekt worden zijn misschien niet altijd even duidelijk. Veel mensen schrikken soms ook een beetje wanneer zij ineens een brief van dit bedrijf krijgen. Zeker als je er nog nooit van gehoord hebt, dan kan dit wat verwarring opleveren. Bij de meeste zorginstellingen zullen ze je ervan op de hoogte stellen wanneer zij met dit bedrijf samenwerken. Ook zij kunnen jou dan het telefoonnummer van Fa-Med geven. Hebben ze dit niet gedaan? Neem dan contact op met NL Contact of kijk even op de website. Je hebt dan alsnog heel erg snel het telefoonnummer van Fa-Med gevonden. Voor andere bedrijven in Nederland werkt het precies hetzelfde. Je komt simpelweg naar de website toe of je pakt je telefoon op en je hebt voordat je het weet antwoord op je vraag. Makkelijk en snel. Niemand heeft er tegenwoordig tijd voor om uitgebreid op zoek te gaan naar het telefoonnummer van een bepaald bedrijf en dat is wat ze bij NL Contact maar al te goed snappen.