Toen ik onlangs bij de buurman zat, hebben wij beide de wens uitgesproken om een carport te laten bouwen. Wij hebben namelijk beide een dure auto en vandaar dat wij het belangrijk vinden dat deze wagen onder carports kunnen staan omdat de wagens dan veel langer goed blijven. Wij hebben toen bedacht dat het waarschijnlijk een goed plan zou zijn om beide carports te laten bouwen die wij door hetzelfde bedrijf konden laten bouwen zodat wij de kosten konden delen. Dat zou vast en zeker goedkoper zijn dan wanneer wij beide een port zouden bouwen. Wij hebben toen besloten dat ik op zoek zou gaan naar een bedrijf dat onze carports zou kunnen leveren en dat mijn buurman vervolgens zou zorgen dat de voorbereidingen voor deze carports in goede banen zouden worden geleid. Ik ben daarom diezelfde avond nog even achter mijn computer gekropen om te bekijken wat de mogelijkheden zijn wanneer het gaat over carports. Ik heb allerlei mogelijkheden voorbij zien komen en dat gaf mij goede dat het ons uiteindelijk zou lukken om mooie carports te laten bouwen. Ik ben uiteindelijk op de site van terhuurnebv.nl terecht weten te komen. Deze site sprak mij heel erg aan omdat ik op de site heel mooie carports zag staan. Ik weet niet hoe ze het doen, maar de mensen van dit bedrijf zijn er heel erg goed in geslaagd om heel mooie en toch eenvoudige carports te maken. Het was voor mij dan ook heel leuk om te zien welke mogelijkheden wij allemaal hadden wanneer het ging over de carports die wij hier konden kopen. Wij hebben toen gezien dat wij hier voor een heel goede prijs mooie carports konden kopen en dat deze dus ook door dit bedrijf geplaatst konden worden. Het leek mij goed om even met de mensen van dit bedrijf te overleggen over de carports die zij hier aanboden omdat ik dan al mijn vragen even op hun expert kon afvuren. Ik heb daarom even met deze mensen gebeld en ik kreeg een heel vriendelijke medewerker aan de lijn die mij alles over de carports uitgelegd heeft. Dat was heel prettig omdat ik op deze manier een heel goed beeld kon vormen van de mogelijkheden. 

Wij lieten hier twee mooie carports aanrukken

Wij hebben uiteindelijk twee heel mooie carports besteld bij dit bedrijf en deze zijn vervolgens bij ons op het erf geïnstalleerd. Deze carports zijn aan elkaar bevestigd waardoor het echt een heel mooi geheel is geworden. Ik ben daarom ook erg blij dat wij zaken zijn gaan doen met de mensen van terhuurnebv.nl omdat zij ons heel goed hebben kunnen helpen. 

Onze auto’s staan veilig 

Wij zijn nu zeker van het feit dat onze auto’s goed beschermd worden tegen alle weersinvloeden en daar zijn wij erg blij mee. Kortom:

  • Wij hebben hier heel goede zaken kunnen doen 
  • Wij konden een mooie prijs maken voor de twee carports 
  • Wij zijn zeer tevreden over de goede service van dit bedrijf 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van terhuurnebv.nl om te zien wat men voor u kan doen.