Voor veel tieners is het een behoorlijk probleem: de afstand tot het schoolplein. Dat heeft ermee te maken dat ze regelmatig uit de buitendorpen moeten komen. Voordat ze op school zijn, moeten ze eerst een half uur fietsen, vaak door weer en wind. Wil jij altijd op tijd in de klas zitten, of eenvoudig vrienden of familie kunnen bezoeken? Kies dan voor een lease scooter van Polderscooter. Op de site, polderscooter.nl, vind je een compleet overzicht van alle exemplaren die dit bedrijf aanbiedt. Ook lees je meer over de voorwaarden van een lease scooter en de manier van afbetalen. Wat zijn de voordelen van een lease scooter en waar moet je aan denken?

  • Een enorme tijdbesparing
  • Snel op locatie, waar je ook heen moet
  • Lage maandlasten
  • Beschikbare onderhoudspakketten

Allereerst bespaart een lease scooter je natuurlijk erg veel tijd. In een handomdraai ben je op school, of bij een goede vriend of vriendin. Je mag al vanaf je zestiende op een scooter rijden en een half jaar eerder mag je al theorie-examen doen. Vaak heb je tussen de vier en zes praktijklessen nodig om het rijden onder de knie te krijgen. Als je even doorzet, kun je dus tenminste twee jaar scooter rijden voor je überhaupt aan het autorijexamen mag beginnen. Denk eens in hoeveel tijd je in die periode kunt besparen! Ga snel naar bovenstaande site en bekijk het volledige aanbod. Je kunt de scooters direct aanschaffen, maar kunt ook een lease scooter uitzoeken. Deze scooters betaal je binnen een bepaalde periode af. De lasten zijn laag, soms slechts 10 euro per maand! Op de site vind je een duidelijke instructievideo die je precies uitlegt welke stappen je moet zetten en wat de voorwaarden zijn. Heb jij altijd al gedroomd van een scooter? Dan is dit je kans!

Lease scooter goed onderhouden

Wanneer je rijdt op een lease scooter, raak je gewend aan een zekere mate van comfort. Je zult zien dat je plotseling geen zin meer hebt om dertig minuten te fietsen, als het ook in een paar minuten met de scooter kan! Zorg daarom dat je een goed onderhoudspakket afsluit, zodat je scooter altijd blijft werken. Om de zoveel tijd breng je hem langs bij de reparateur voor een grondige check. Er wordt gekeken naar alle onderdelen en interne mechaniek. Zo weet je zeker dat je ongekend lang plezier hebt van je lease scooter! De lease aanvraag is geheel vrijblijvend. Dat wil zeggen dat je tot het tekenen van het contract nergens aan vastzit. Daar komt bij dat je zelf kunt bepalen hoelang de looptijd is. Als klap op de vuurpijl kun je boetevrij aflossen. Krijg je dus plotseling een leuk geldbedrag binnen? Dan kun je de lease scooter direct afbetalen. Het contract is dan voldaan en de scooter is helemaal van jou! Kortom: ben jij op zoek naar een scooter om je leven te vereenvoudigen? Ga dan snel naar bovenstaande site en bekijk het volledige aanbod. Hoe langer de looptijd van het contract, hoe lager de maandlasten!

BTC, Vespa en meer!

Sommige tieners hebben een voorkeur voor een specifiek merk. Denk bijvoorbeeld aan BTC, Vespa of Kymco. Polderscooter heeft voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een dure scooter met veel functionaliteit, of een simpel model waarmee je van A naar B komt; alles is mogelijk. Wanneer je klikt op één van de scooters krijg je gelijk de specificaties te zien. Ook zie je recensies van gebruikers die al op de scooter rijden. Daar heb je vaak erg veel aan! Je kunt alle modellen in het echt bekijken in de showroom in Dronten!

Lees meer…