Garage Wijk bij Duurstede - Autobedrijf Imminkhuizen

Zoekt u een garage bij Wijk bij Duurstede? Zoek dan niet langer maar kijk op autobedrijfimminkhuizen.nl. We zijn gevestigd in Langbroek, in hartje Utrecht. Daarom kunnen we iedereen helpen die op zoek is naar een garage bij Wijk bij Duurstede, Doorn of Driebergen. Om in ieder geval de gegevens van een garage bij Wijk bij Duurstede te kennen en er zelfs in het systeem te staan kan behoorlijk belangrijk zijn als u opeens met ernstige schade komt te staan. Stelt u zich eens voor dat u in de omgeving woont en een aanrijding heb veroorzaakt. Gaat het om blikschade of is er behoorlijk wat interne schade? Wat er dan ook aan de hand is, wij lossen het snel voor u op. We hebben een wegsleepservice die dag en nacht voor u klaarstaat. Ook als de wagen simpelweg niet meer aanslaat voor de deur kunt u op ons blijven rekenen. Maar de meeste werkzaamheden van onze garage bij Wijk bij Duurstede is natuurlijk het keuren van uw auto. Deze zogenaamde jaarlijkse verplichte apk-keuring zult u toch ergens moeten uitvoeren. Doet u dat niet, dan kunt u een flinke boete krijgen. Sterker nog, als uw auto niet aan de algemene periodieke keuring voldoet dan mag uw wagen niet eens de weg meer op.

Onze Garage nabij Wijk bij Duurstede staat voor u klaar

Misschien vindt u het heerlijk om te sleutelen aan uw auto. Toch is het verstandig om het zware werk maar ook de keuring uit te besteden aan onze garage nabij Wijk bij Duurstede. Onze monteurs zijn allen goed opgeleide werknemers met erg veel ervaring. We kunnen vrijwel elk merk en type keuren en repareren, tenzij het gaat om klassiekers en oldtimers. Ook bestelbusjes en terreinwagens kunt u naar onze garage bij Wijk bij Duurstede brengen voor een keuring of reparatie. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren? Neem dan eens contact met ons op. Op de website vindt u de exacte locatie van de garage bij Wijk bij Duurstede net als de openingstijden. Rijdt er gerust eens langs en vraag naar de voorwaarden. Direct hulp nodig? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail of bel ons eventjes op. In principe kunt u het werk van Imminkhuizen, de garage bij Wijk bij Duurstede verdelen in drie hoofdcategorieën:

  • Het keuren en verrichten van periodiek onderhoud. Bij groot onderhoud laten we u tussentijds altijd weten wat er aan mankeert en wat het u gaat kosten. Het staat u vrij om een second opinion aan te vragen of om bepaalde duurdere reparaties te weigeren. Maar onthoudt wel dat het onderhoud van uw auto zeker op de langere termijn geld gaat kosten.
  • We kopen occasions op en verkopen ze in onze garage bij Wijk bij Duurstede.
  • En we repareren uw auto als er sprake is van schade. Denk daarbij aan een gebarsten ruit, blikschade, elektronische schade of de vervanging van een lekke band.

U vindt ons in Langbroek dus kom eens langs

Voor vragen en onderhoud weet u vanaf nu wie er altijd voor u klaarstaat. Tijdens het onderhoud krijgt u natuurlijk een vervangend voertuig van ons mee zodat u toch zonder problemen naar uw werk kan en veilig uw kinderen kunt ophalen van school. We zijn een eerlijk en transparant bedrijf en willen u graag in de kosten tegemoetkomen. U kunt zich overigens abonneren op onze nieuwsbrief. In deze brief die u vervolgens gratis maandelijks in uw inbox zult ontvangen kunt u alles lezen over nieuwe occasions, voorwaarden op het gebied van de apk en nog veel meer interessant nieuws! Lees meer..