Een jaar geleden ben ik als zelfstandige begonnen. Ik ontwerp websites voor klanten en vind het erg leuk om te doen. Ik merkte echter dat ik veel van mijn tijd kwijt was aan extra taken, waardoor ik minder tijd had om te programmeren. Ik maakten bijvoorbeeld mijn facturen handmatig en dacht op deze manier kosten te besparen, maar uiteindelijk kon ik hierdoor minder werk doen. Ik ging online op zoek naar facturatie software en kwam toen uit bij de website teamleader.nl. Ik vond hier voordelige software die mij veel werk uit handen neemt. Ik heb verschillende jaren voor bedrijven gewerkt als developer, maar wilde graag voor mijzelf beginnen. Ik wilde graag meer opdrachten doen die ik leuk vond en heb altijd met veel plezier websites gemaakt voor kleine bedrijven. Een bedrijf inschrijven was niet moeilijk en al snel kon ik beginnen. Een aantal taken had ik onderschat, maar ik was blij dat ik als zelfstandige kon beginnen. Het vinden van klanten wat in het begin niet gemakkelijk, maar uiteindelijk kreeg ik steeds meer klanten. De eerste maanden had ik veel tijd over en weinig inkomsten, waardoor ik besloot om veel dingen zelf uit te voeren en kosten te besparen. Ik wist dat facturatie software beschikbaar was, maar ik wilde graag zelf de facturen schrijven en mijn administratie bijhouden. Maar hoe meer klanten ik kreeg, hoe meer tijd ik bezig was met deze extra taken. Ik merkte dat ik uiteindelijk veel tijd kwijt was aan mijn administratie en boekhouding en hierdoor minder tijd overhield om te programmeren. Aangezien ik nu meer klanten had en voldoende inkomsten, leek het mij een goed moment om facturatie software aan te schaffen. Ik hoopte dat ik met de software minder tijd kwijt zou zijn aan deze taak en mijn administratie beter onder controle kon krijgen.

Facturatie software van teamleader

Online zocht ik naar goede facturatie software en vond verschillende mogelijkheden. Ik was al snel onder de indruk van de mogelijkheden van de software van het bedrijf teamleader, want deze software kon een groot gedeelte van mijn administratie automatiseren. Met een paar clicks kan je een factuur maken en verzenden en alles wordt overzichtelijk in het systeem bijgehouden. Ik wilde graag de facturatie software uitproberen en dit was mogelijk voor twee weken. Ik merkte dat het programma erg gemakkelijk was om te gebruiken en mij veel tijd bespaarde. Voor een klein bedrag per maand kon ik de software gebruiken en ik besloot om dit te doen.

Meer tijd om te programmeren

Sinds de afgelopen twee maanden gebruik ik de facturatie software van teamleader en ik ben er erg blij mee. Mijn administratie is veel overzichtelijker geworden en ik ben hier veel minder tijd aan kwijt. Ik kan nu meer tijd besteden aan het maken van websites en hou uiteindelijk meer geld per maand over. De facturen zien er professioneel uit en hebben mijn eigen huisstijl. Ik ben erg blij met de facturatie software van teamleader.

  • De software automatiseert een groot gedeelte van mijn administratie
  • De software is gemakkelijk om te gebruiken en heeft veel opties
  • De software kost slechts een klein bedrag per maand
  • Ik heb meer tijd over om te programmeren
  • De facturen zien er goed uit en hebben mijn huisstijl