Kwalitatieve enveloppen bestellen aangepast aan de huisstijl of een bijzondere gelegenheid. Dat kan via het systeem van Drukwerkdeal.nl. Zelfs als je het ontwerp nog niet gereed hebt voor jouw huisstijl, dan biedt Drukwerkdeal.nl de ontwerptool. Hierin kan je jouw design verwerken. Als jouw ontwerp klaar is, dan ga je verder met het samenstellen van de gepaste envelop. Maar mocht je gewoon een aanvulling nodig hebben op de kantoorartikelen, dan bieden ze hier de bedrukte enveloppen die geheel in huisstijl samengesteld kunnen worden. Zeker als onderneming is het representatiever om jouw drukwerk te voorzien van het logo en de huisstijl. Op deze manier ben je voor de buitenwereld herkenbaar en weet de ontvanger direct wie de envelop heeft verstuurd. Voor enveloppen bestellen ga je naar de huisstijl-sectie op Drukwerkdeal.nl. Daar zie je direct de keuzes die ze hebben. Naast de bedrukte uitvoeringen, hebben zij ook de gekleurde, de metallic uitvoering, de onbedrukte, de luchtkussenenveloppen en de kraft-enveloppen. Afhankelijk van jouw wensen kan jij de soorten opgeven waarmee je de voorraad wilt aanvullen. Hoewel we veel correspondentie online verwerken, is het drukwerk zeker nog noodzakelijk op het gebied van kantoorartikelen. Neem daarom de tijd om de opties aan te vinken voor het enveloppen bestellen via Drukwerkdeal.nl, zodat jouw materialen en papieren op representatieve wijze verzonden worden.

Stap voor stap enveloppen bestellen

Doorloop op je gemak de opties van Drukwerkdeal.nl voor de enveloppen bestellen. Zeker als je kiest voor de bedrukte versies, heb je veel keuzes waar je mee rekening mee moet houden. Naast de formaten heb je hier zelfs de keus uit verschillende papiermaterialen, gewichten en bedrukkingen. Wanneer je een selectie maakt uit de 8 formaten, variërend van EB4 t/m EA5/6, dan zie je direct welke van de volgende materiaalsoorten bruikbaar zijn:

  • Bankpost wit: herkenbare mooie en witte kwaliteit.
  • ECO 100% recycled: milieuvriendelijk, zwaar materiaal zonder gelige kleur.
  • Biotop naturel: milieuvriendelijk papier met een luxe crèmekleurige uitstraling.
  • Vergé wit: wit papier met een luxe en natuurlijke look.
  • Vergé naturel: crèmekleurig papier met een luxe natuurlijke look.

Beide Vergé uitvoeringen zijn voorzien van horizontale lijnen die als een watermerk door het papier lopen. Afhankelijk van het papier heb je de keus uit twee verschillende papiergewichten, van 90 en 120 g/m2. Als jouw envelop in de huisstijl bedrukt moet worden, dan selecteer je voor bedrukking de PMS kleuren optie. De PMS-keuze is te vinden als enkelzijdig 1 kleur, 2 kleuren en 3 kleuren. Wil je een foto afbeelden op de envelop, dan kies je voor de enkelzijdig full color bedrukking. Voor advies over de kleuren bij het enveloppen bestellen, kan je eventueel een chat sturen naar Drukwerkdeal.nl? Rechts op de pagina staat de optie voor chat weergegeven, mocht je toch problemen ondervinden bij het enveloppen bestellen.

Voor exclusieve verzendingen

Naast de reguliere kantoorvoorraad kan je ook zonder huisstijl enveloppen bestellen. Dit is ideaal als je voor speciale gelegenheid een verzending moet doen. Voor de overige enveloppen zijn geen extra opties voor de bedrukking en papiersoort. Wel biedt Drukwerkdeal.nl meerdere formaten. Voor de gekleurde en metallic enveloppen geldt per formaat weer andere kleuren. Dit zie je direct als je een maat selecteert in het scherm. Wees zorgvuldig in het selecteren van het formaat, om er zeker van te zijn dat deze aansluit bij het te verzenden materiaal. Zo zijn de transparante enveloppen ideaal als je een bijzondere brochure wilt versturen. Deze uitvoeringen zijn gemaakt van milieuvriendelijk 100 g/m2 calqueerpapier, verkrijgbaar in drie standaardmaten, helderwit of parelwit en voorzien van een striplock. De opties voor enveloppen bestellen zijn bij Drukwerkdeal.nl enorm breed, zodat voor iedereen de juiste voorraad aan te schaffen is.