Hebt u er weleens aan gedacht dat een elektrische auto leasen de oplossing kan zijn voor uw vervoersprobleem? Zo niet, dan raden we u aan om deze tekst eens aandachtig door te gaan lezen want hier leert u alles over het elektrische auto leasen. Steeds meer bedrijven willen hun steentje bijdragen aan het milieu en kiezen bewust voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Daar hoort natuurlijk het elektrische auto leasen  bij. Door de proactieve advisering en door fiscale stimulering daalde vorig jaar de gemiddelde CO2 uitstoot dankzij het elektrische auto leasen met bijna 8%, dit ten opzichte van de gemiddelde CO2 uitstoot van het lopende wagenpark in Nederland. Zo ziet u maar weer dat wanneer u ook een bedrijf hebt met milieubewust personeel en een dergelijke uitstraling naar de klant toe, dat het elektrische auto leasen een geweldig idee is omdat u hiermee de CO2 uitstoot terug kunt brengen en dat kan alleen maar goede gevolgen hebben. Zowel op de kortere termijn want u krijgt hier bepaalde premies voor terwijl er daarnaast minder vervuiling op de wegen is, als wel op de lange termijn want ook op de lange termijn zult u flink veel geld betalen terwijl het gat in de ozonlaag, om maar eens een bekend verschijnsel te noemen, kleiner zal worden dankzij onder andere het elektrische auto leasen. Dat is zeker niet het enige, grote fabrieken en de echte grote vervuilers zullen ook hun steentje bij moeten dragen en er zijn natuurlijk een aantal landen die hier nog fors in moeten investeren. Maar als geheel is de wereld eindelijk op de goede weg zodat uw kinderen en kleinkinderen ook van moeder Aarde kunnen genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over milieuvervuiling en nare ziektes die men hierdoor kan krijgen.

Wilt u een elektrische auto leasen?

Hopelijk hebben we u al een beetje weten te interesseren in het elektrische auto leasen zodat u snel eens een kijkje bij ons op de website komt nemen. Wij zijn namelijk een bedrijf dat elektrische auto leasen mogelijk maakt en daar zijn we dan ook behoorlijk trots op. We zijn een van de eerste aanbieders in het land als het aankomt op elektrische auto leasen dus wie weet kunt u hier snel eens een elektrische auto leasen. Meerdere kan ook want wij zijn een groot bedrijf met vele wagens in ons park dus daag ons eens uit, wij komen graag iedere werknemer van uw bedrijf tegemoet met een elektrische auto. Leasen is in principe een vorm van huren en vice versa. Met als bekendste verschil dat leasen meestal voor een veel langere duur is terwijl daarbij die tijdsduur van te voren wordt bepaald. Als u een huis gaat huren hebt u immers geen datum waarop u er weer uit moet, tenzij u dit van te voren hebt bepaald. Een elektrische auto leasen kunt u vandaag nog regelen. Kom dus snel naar de website dan geven we u daar hulp en uitleg over het elektrische auto leasen. Wij willen graag iedereen in een dergelijke auto zien want u hoeft dan geen benzine en diesel meer te gebruiken. Dit zijn de echte vervuilers, deze fossiele brandstoffen doen meer slecht dan goed en hebben in het verleden al wel laten zien dat u beter zonder deze brandstoffen kunt rijden. U wilt toch zeker ook uw steentje bijdragen? Dat dachten wij wel. Als u niet een auto wilt aanschaffen maar wilt leasen dan bent u bij ons aan het goede adres. Hier kunt u een elektrische auto leasen die aan uw wensen voldoet want we hebben diverse merken en types in huis. Dus als u slechts een kleine wagen nodig hebt omdat het toch voor een persoon is en u niet veel hoeft te verstouwen, dan kan het geen kwaad om in die sectie te kijken maar u kunt ook een elektrische auto leasen dat stuken groter is zoals een busje of een stationwagon. Wij zijn op het gebied van het elektrische auto leasen van alle markten thuis dus wacht niet langer maar neem snel eens een kijkje tussen dit uitvoerige assortiment.

Kom naar de website voor meer informatie

Wellicht kijkt u nog liever eventjes de kat uit de boom. Dat is geen enkel probleem hoor. U zegt het maar en wij reageren want bij ons is de klant nog altijd de koning en dat ziet u ook wel een beetje af aan onze site. Zoals we al eerder zeiden hebben we auto’s van diverse merken in ons park. Hierbij kunt u denken aan onder andere:

  • Citroën
  • Kia
  • Ford
  • BMW
  • Opel
  • Mitsubishi
  • Nissan
  • en nog veel meer, zelfs van Tesla hebben we een aantal modellen in huis maar dan hebt u het wel over een duurdere prijsklasse want dit is echt het topmerk op het gebied van de elektrische auto. Leasen kan voor zowel Model X als Model S

Hebt u verder nog vragen over het elektrische auto leasen of in het algemeen? Neem dan gerust even contact met ons op. Ons telefoonnummer is tijdens kantooruren bereikbaar maar e-mailen kan ook gerust. Daar doen we beslist niet moeilijk over dus hopelijk horen we snel van u. U betaalt een vaststaand maandbedrag en als er reparaties nodig zijn, dan zijn deze reparaties inbegrepen dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. We hebben namelijk een hulpdienst die 24 uur per dag klaar staat om u te helpen met uw wegproblemen.