Bent u onlangs verhuisd naar een studentenkamer in een studentenhuis? Als het gaat om een redelijk oud huis in het centrum waar al jarenlang een doorstroom van studenten aan de gang is, dan kunnen we het ons goed voorstellen dat het er niet al te netjes is. En ook al is het er relatief schoon, hoe zit het met de brandveiligheid? Huurbazen kijken er niet naar om en verzaken soms zelfs om de brandblusser ieder jaar te controleren op de druk. Het kan in dat geval waarschijnlijk geen kwaad om even een rookmelder te kopen. Koop een rookmelder kopen om op te hangen in uw eigen kamer, in de gezamenlijke keuken en het trapgat dan wel de hal kan vast en zeker ook wel een dergelijke melder gebruiken. Bij onraad bent u er dan in ieder geval als eerste bij. U kunt snel uw medebewoners waarschuwen, het huis uitvluchten en de brandweer bellen. Natuurlijk hopen wij van allesveilig.nl altijd dat u nooit met een dergelijke situatie te maken krijgt. Maar preventief een rookmelder kopen voor uw huis, dat is absoluut geen overbodige luxe! Overigens is een studentenhuis slechts één van de vele voorbeelden waarbij het meer dan verstandig is om een rookmelder te kopen. Want eigenlijk zou iedere woning, ieder bedrijfspand maar ook elke opslag en garagebox over een dergelijke melder moeten beschikken. Een ongeluk, zoals het bekende cliché luidt, zit in een klein hoekje. Dat geldt voor vuur en rook al helemaal. Een pannenlap die in de fik vliegt kan al tot extreem gevaar leiden!

Wacht nooit te lang met het rookmelder kopen

U moet er niet aan denken dat er beneden in huis brand ontstaat door een simpele kortsluiting terwijl u maar ook uw kinderen boven in hun slaapkamers liggen te slapen. Kies er daarom voor om bij het rookmelder kopen aan meerdere melders te denken. Er zijn vast en zeker meerdere plekken in uw eigen huis die u brandveilig hebt gemaakt en misschien hebt u zelfs een brandblusser op een centrale en snel te bereiken plek in huis neergezet. Maar is dit voldoende? Dankzij deze rookmelder gaat er bij het minste of geringste gevaar een hels kabaal af zodat u zelfs bij een diepe slaap snel wakker zult schikken. U bent hopelijk zelfs nog op tijd om de brand te blussen zodat het ergste gevaar voorkomen kan worden. Hang ze in uw eigen huis in ieder gevaar op in uw keuken/woonkamer, de hal, de bovenverdieping zoals de hal en wellicht een in de buurt van de meterkast. Dan hebt u er in principe alles aan gedaan om te voorkomen dat een eventuele brand uit de hand kan lopen.

  • Naast het rookmelder kopen mensen op onze website ook andere melders zoals koolmonoxidemelders,
  • En u kunt hier terecht voor een keur aan kluizen, zowel voor particulieren als voor bedrijven,
  • Wilt u graag een alarmsysteem installeren? We bieden voor iedereen een gepaste oplossing aan.

Het kan levens redden dus het is de investering meer dan waard!

Tijdens het rookmelder kopen zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Uiteraard wilt u niet al te veel geld kwijt zijn, daarom is er binnen ieders budget wel een rookmelder. Het kopen geschiet vervolgens geheel digitaal, zoals u dat wellicht wel gewend bent van andere webwinkels. Let ook op de manier waarop het wordt aangedreven. Bijvoorbeeld op alkaline batterijen, lithium batterijen en koppelbare melders, al dan niet draadloos. Op de site kunt u per categorie de diverse merken bij langs lopen en vervolgen snel de rookmelder kopen. Nog vragen? Bel dan met onze klantenservice. Lees meer…