Je weet vast wel dat wanneer je seksueel actief bent, dat het belangrijk is om je eens in de zoveel tijd te laten testen op soa’s, oftewel seksueel overdraagbare aandoeningen. Er zijn behoorlijk wat soa’s die je kunt krijgen en zeker als je er niet altijd voor kiest om veilige seks te hebben (met een condoom dus) dan kan het gebeuren dat jij een soa oploopt. Dit is natuurlijk iets wat je liever niet hebt en het is zeer onverstandig om hier te lang mee door te lopen. Van sommige soa’s krijg je niet eens klachten. Dit is dus zeker niet de enige reden om te kiezen voor het laten doen van een soa test.

  • Je hebt onveilige seks gehad
  • Het condoom is gescheurd
  • Je bent door iemand gewaarschuwd

Maak jij je zorgen over de Kosten voor een Soa test en is dat waarom je tot op heden het steeds maar uitstelt om een soa test te laten doen? Dan is het vast fijn om te weten dat je op de website van het bedrijf OneDayClinic terecht kunt voor niet alleen het maken van een (anonieme) afspraak bij dit bedrijf voor een soa test, maar ook dat ze hier de Kosten voor een Soa test niet alleen heel erg laag hebben gehouden, maar ook dat de Kosten voor een Soa test duidelijk op de website staan. Nog voordat je een afspraak maakt bij OneDayClinic weet je dus al precies waar je aan toe bent op dit gebied.

Duidelijkheid over de Kosten voor een Soa test

Natuurlijk is het belangrijk voor jou om te weten wat de Kosten voor een Soa test zijn. Daarnaast vinden veel mensen het toch ook wel heel erg prettig als ze een soa test kunnen laten doen bij een kliniek waar ze er niet bang voor hoeven te zijn dat ze ineens een bekende zullen tegen komen. Bij OneDayClinic is het zelfs mogelijk om een afspraak geheel anoniem te maken. Het enige wat ze van jou nodig hebben is je telefoonnummer. Ze moeten tenslotte wel een manier hebben om je op de hoogte te brengen van de uitslag. Wil je graag eens weten wat de Kosten voor een Soa test nu precies zijn? Dan kun je hiervoor direct een kijkje nemen op de website van dit bedrijf. Je hebt hier twee verschillende soorten tests waar je voor kunt kiezen. De basistest kost € 100,- en de Kosten voor een Soa test voor de uitgebreide test bedragen € 150,-. Wil jij je graag op meerdere plaatsen laten testen? Dan bedragen de Kosten voor een Soa test voor iedere extra plek € 35,-. Je kunt hier natuurlijk zelf een goede beslissing in maken.

Meer informatie over de mogelijkheden

Wanneer je denkt dat je een soa hebt, dan is het belangrijk om je zo snel mogelijk te laten testen. Gelukkig kun je bij OneDayClinic altijd op een korte termijn terecht. Ze hebben verschillende klinieken door heel Nederland heen en de kans is dus zeer groot dat er ook een kliniek bij jou in de buurt zit. In vrijwel alle grote steden in ons land kun je hiervoor terecht. Wil je graag meer weten over de verschillende soorten soa’s die er zijn en wat de bijbehorende klachten zijn? Dan kun je hier ook meer over vinden op de website van dit bedrijf. Je bent hier dus niet alleen aan het juiste adres voor de duidelijke Kosten voor een Soa test, maar ook als je graag meer wilt weten over de soa’s zelf.