Wil jij ook een keer een mooi verhaal over een huisnummerbord lezen? Grijp dan nu je kans. Onlangs moest ik voor school een onderzoek doen naar mooie verhalen over de liefde. Dit is er een van, en komt door een huisnummerbord. Het heeft iets te maken met een verkeerde bestelling. Maar eerst zullen we vertellen bij wie dat huisnummerbord is besteld om vervolgens tot het verhaal te komen. Een mooi einde mag best even duren – toch? 

Eerst een stukje over waar je een huisnummerbord kunt kopen

We beginnen met de naambordjeswinkel. Als jij namelijk op zoek bent naar een nieuw huisnummerbord dan kun je naar hen toe gaan. Wat voor soort huisnummerbord kun je dan kopen? Zij bieden onder andere de volgende soorten aan:
  • RVS naambordjes
  • Huisnummer leisteen
  • Huisnummer blauwe steen
  • Leisteen naambordjes
  • Naambord glas-graniet
  • Naambordje met deurbel
  • Naamborden Belgisch hardsteen
In ieder geval genoeg keuze en de prijs varieert tussen de 40 en de 150 euro, dus voor ieder is er wel wat wils. Waarom zou je voor de naambordjeswinkel kiezen? Dat is onder meer omdat zij een van de laagste prijsgaranties hebben, de ruimste keuze en je veilig achteraf betalen kunt als jij jouw huisnummerbord wilt aanschaffen. Je hoeft je daarnaast niet te beperken tot de bovenstaande keuzes, het is ook mogelijk om maatwerk te laten leveren. Uiteraard hebben zij een snelle levering. Dat maakt het nog aantrekkelijker om jouw nummerbord aan te schaffen. 

Wil jij het verhaal over de liefde door het huisnummerbord lezen?

Je bent natuurlijk wel benieuwd waarom wij eerst de aanbieder hebben behandeld en daarna pas het leuke verhaal aan bod laten komen. Dat is natuurlijk al een klein beetje naar voren gekomen, maar het zit zo dat het huisnummerbord was besteld door A. Deze was echter per ongeluk geleverd aan B, vanwege een administratieve fout. Op de dag dat het nummerbord was geleverd bleek dat deze niet zomaar kon worden teruggestuurd. Om het verhaal kort te houden kwam er op neer dat A naar B moest om het huisnummerbord op te halen. Natuurlijk geen probleem. Wat echter wel bleek was dat de vonk gelijk over sloeg tussen A en B. Het waren beide vrijgezelle personen en stonden ook wel open voor wat nieuws, maar waren niet heftig op zoek naar een nieuwe relatie. Ze waren dus verliefd. Een aantal dagen daarna hadden ze een eerste date en waren het bedrijf erg dankbaar dat het nummerbord per ongeluk bij de verkeerde persoon was geleverd. Dit zou normaal gesproken alleen maar frustratie opwekken, maar vanzelfsprekend in deze situatie niet. Toen ze hun eerste afspraak hadden bleek dat het helemaal goed zat van beide kanten. A en B kregen een relatie en vervolgens duurde het slechts een jaar voordat ze samen gingen wonen. Het leuke was ook dat ze het vertelden aan het bedrijf en zij reageerden ook enthousiast. Zo enthousiast zelfs, dat ze een kaartje kregen toen hun nieuwe huis af was en ze dus gingen samenwonen. Wat een mooi verhaal niet? Zo zie je maar wat een verkeerde levering teweeg kan brengen, in positieve zin natuurlijk!