Wanneer je viert dat je vijf jaar samen bent met je partner en dit vijf jaren geweest zijn waarbij jij eigenlijk constant de problemen had, dan kun je niet met een bos bloemen aankomen. Niet in onze situatie. In de afgelopen vijf jaar heb ik tweemaal in het ziekenhuis gelegen, ben ik overspannen geweest en heb ik lang last gehad van het feit dat ik mijn vader verloren ben. Mijn leven was een hel geweest als ik mijn vriendin niet gehad had. Zij stond altijd voor me klaar, nam altijd de tijd om me op te vrolijken en was mijn steun en toeverlaat. Gelukkig was ik niet vergeten op welke dag we precies vijf jaar samen zouden zijn en ik wilde eens echt uitpakken. Een etentje in een Michelinrestaurant was het begin, daarna wilde ik haar een leuk cadeau geven dat iets langer meegaat. Maar een cadeau idee voor je vriendin vinden, dat is lastig. Ja, een cadeau idee voor je vriendin van een website waar je van alles kunt kopen voor een paar euro is leuk, maar voor een beter cadeau idee voor je vriendin raak je al snel de weg kwijt. Gelukkig kwam ik op de website van Verras je Lief uit (verrasjelief.nl) waar een cadeau idee voor je vriendin gemakkelijk te vinden is. Binnen een aantal minuten was ik in gesprek met de klantenservice over de exacte invulling van de mogelijkheden en werd ik geweldig geholpen.

Cadeau idee voor je vriendin – hulp nodig?

Wil je een echt cadeau idee voor je vriendin en moet het écht iets zijn wat ook laat zien dat je van haar houdt of haar op waarde kan stellen? Dan is de website van Verras je Lief een geweldige optie omdat je hier opties tegenkomt die je lang niet overal ziet. Zo heb je genoeg inspiratie voor een cadeau idee voor je vriendin zonder dat je echt lang moet zoeken. De prijs bepaal je helemaal zelf. Voor een paar tientjes heb je al iets grappigs, voor minder dan € 50 een luxe sushi set en voor een paar honderd euro kun je dingen kopen waardoor je vriendin het idee heeft dat je er direct een huwelijksaanzoek achter plakt. Nee, zonder grappen: een cadeau idee voor je vriendin vind je echt zeker op deze website waar de mogelijkheden legio zijn en waar altijd mensen aanwezig zijn die je willen helpen.

Verras je lief eens wat vaker

Mijn vriendin was erg onder de indruk en heeft me geholpen bij het schrijven van deze tekst over een cadeau idee voor je vriendin. Maar wat zij vooral toe wilde voegen aan het verhaal, is dat je niet heel groot uit hoeft te pakken. Een vrouw vindt het leuk om kleine dingen te krijgen. Je kunt dan beter eens per twee weken iets leuks meenemen en eens per maand iets kleins bestellen dan direct honderden euro’s neer te leggen. Al ligt het er wel aan natuurlijk. Ik had in mijn situatie niet zoveel mogelijkheden om dingen te kopen of bestellen en dat betekende automatisch dat ik iets in te halen had. Maar vanaf nu ga ik vaker kleine dingen doen, zoals:

  • Bloemen meenemen;
  • Een staatslot kopen voor haar;
  • Speciale chocolade kopen;
  • Een massage geven.

Op die manier kun je je partner nog beter laten zien hoeveel zij voor je betekent zonder elke keer op zoek te moeten naar een cadeau idee voor je vriendin. Al is dat nu niet meer nodig omdat je weet dat je alles kunt bestellen op Verras Je Lief.