Bent u onlangs afgestudeerd en daarom op zoek naar een baan die goed bij u past? Of zit u al tijden thuis op de bank en lukt het maar niet om nieuw werk te vinden? Wordt u continu afgewezen ook al hebt u de juiste ervaring en papieren in handen? Wat de reden dan ook mag zijn waardoor het u niet lukt om werk te vinden, te behouden of om te wisselen van baan, onze loopbaancoach uit Rotterdam kan u vast en zeker helpen! Kijk maar eens op haar website. U zult zien dat deze loopbaancoach uit Rotterdam ook specifieke problemen kan behandelen zoals problemen voor en tijdens de sollicitatieprocedure en dan met name het gesprek. Maar ze kan ook een breder spectrum van uw problemen aanpakken. Zo is ze als life coach zeer geschikt om uw leven weer op de rails te krijgen. In deze tekst willen we met name de activiteiten van haar als loopbaancoach uit Rotterdam benoemen. Kijk voor meer informatie ook even op haar website, paric.nl en neem vervolgens via de mail of telefonisch contact met haar op voor een eerste intake- dan wel kennismakingsgesprek. Want als u geen hulp krijgt van bijvoorbeeld deze loopbaancoach uit Rotterdam dan kan het nog lang duren voordat u de baan vindt die daadwerkelijk op uw studie, uw voorkeuren of de uitdaging die u zoekt aansluit. En let wel: ook al zit u al jarenlang vast aan hetzelfde werk, u bent nooit te oud om te switchen!

Dankzij deze loopbaancoach uit Rotterdam komt het weer helemaal goed

Zoals u wel begrijpt zijn er diverse doelgroepen die deze loopbaancoach uit Rotterdam hoofdzakelijk behandeld:

  • Onlangs afgestudeerden die nu met de handen in het haar zitten,
  • Mensen die door bezuinigingen of een aflopend tijdelijk contract opeens zonder werk zitten. Dit geldt regelmatig voor ouderen en ook voor de jongsten onder werkend Nederland,
  • Mensen die opeens worden overgeplaatst naar een verre locatie en totaal niet op hun plek zitten.

De loopbaancoach uit Rotterdam kan vele zaken met u bespreken. Niet alleen met u, maar ook met werkgevers. Zoekt u bijvoorbeeld een stageplek? Dan kan ze voor u bemiddelen. Ze coacht u graag bij het vinden van een nieuwe werkplek of ervaringsplek. Ook qua nazorg staat deze loopbaancoach uit Rotterdam haar mannetje. Ze zet zich dan ook iedere keer weer optimaal in zodat u daar de vruchten van kunt plukken. En dat begint al bij het eerst gesprek want daar wordt de diagnose opgesteld. Niet dat u lichamelijk of mentaal ziek bent, maar meer in de zin welke angsten en problemen er bij u spelen, welke problemen er zijn binnen de sector waarin u bent afgestudeerd en wilt werken en natuurlijk wat u van haar verwacht. Zo stelt ze altijd samen met u, en dus zo transparant mogelijk, een plan van aanpak op waar u zich in grote lijnen aan kunt houden voor een optimaal resultaat.

Hulp nodig? Klim dan vandaag nog in de pen

Bij vragen aan de loopbaancoach uit Rotterdam kunt u haar aldus op diverse manieren snel even bereiken. Werkloos zijn is niet leuk. De uitkering houdt op den duur op en van de bijstand kunt u nauwelijks leven. Het ontneemt heel wat levensvreugde als u iedere week verplicht van het UWV moet solliciteren op banen ver onder uw niveau of in een totaal andere richting. Gelukkig trekt de arbeidsmarkt behoorlijk aan en dat kan net het steuntje in de rug zijn om contact op te nemen met deze loopbaancoach uit Rotterdam. Dan zijn uw problemen op werkgebied spoedig achter de rug!