Wilt u een mooie groene onopvallende plant in de achtertuin of in de voortuin zetten? Een plant die onderdeel uitmaakt van de coniferenfamilie en waar u nadien maar weinig onderhoud aan hoeft te verrichten? Dan hopen we dat u op onze website eventjes verder zoekt. Want de taxus Baccata is dan wellicht de plant bij uitstek. De taxus Baccata is aldus een altijd groene struik die u zowel in het middelpunt van de belangstelling kunt zetten door het op een opvallende plek te poten maar die ook prima dienst kan doen als natuurlijke schutting. Of u nu in een wijk woont in een rijtjeshuis en zodoende uw erf wilt markeren of omdat u een gigantische achtertuin hebt de past bij uw villa, een afscheiding willen we doorgaans allemaal. En ook dat is een goede reden om de taxus Baccata te kopen. En dat doet u hopelijk via onze website taxusbestellen.nl. We bieden u niet alleen een ruime keuze aan producten aan zoals de taxus Baccata die zowel in pot als met kluit te koop is, ook helpen we u graag mondeling schriftelijk of fysiek bij de poten van de taxus Baccata. Naast levering kunt u ook bij onze kwekerij langskomen zodat u deze taxusvariant direct kunt meenemen. Koopt u er meerdere tegelijkertijd? Huur dan een aanhangwagen zodat u tijdens de terugreis veilig dus kunt komen met een lading planten. U vindt ons trouwens in Wekerom, Gelderland.

U kunt de taxus Baccata hier online bestellen

De taxus Baccata kent vele voordelen ten opzichte van andere planten en struiken. De belangrijkste argumenten om ook in de taxus Baccata te investeren hebben we voor u alvast op een rijtje gezet. Leest u even mee?

  • De plant is het hele jaar door groen! Geen gedoe met kale en dorre plekken of een verlies van bladeren als de herfst aantreedt. Daar is simpelweg geen sprake van.
  • Naast het feit dat de taxus Baccata het hele jaar groen is, kunt u de struik ook nog eens het hele jaar planten. Dat kan zelfs in de winter hoewel dat karweitje voor u bemoeilijkt wordt als de grond is bevroren. We adviseren u graag over de beste aankoop per seizoen en weersomstandigheid. Daarnaast is de taxus Baccata in pot niet het gehele jaar door leverbaar.
  • Voor een betaalbaar tarief leveren wij al meer dan 15 jaar diverse planten van de coniferenfamilie bij iedereen tot in de achtertuin aan. dat maakt onze service vele malen goedkoper en aantrekkelijker dan wanneer u een taxus Baccata wilt kopen in een duur tuincentrum.

U leest het, er zijn eigenlijk alleen maar voordelen te bedenken. Want we bieden u zelf de mogelijkheid om de planten voor u te poten. Handig als u geen tijd hebt of geen groene vingers bezit. Ook willen we trouwens niet onbenoemd laten dat u op onze producten maar liefst 3 maanden garantie krijgt.

Hebt u nog vragen over deze plant? Klim dan even in de pen

Natuurlijk helpen we u graag bij het aanplanten. Ook daarna mag u ons altijd even bellen of mailen. Bijvoorbeeld als u het idee hebt dat een v ziek is geworden of omdat u zich afvraagt hoe vaak en hoe diep u kunt snoeien. Uiteraard vindt u op de website ook allerlei handige tips om uw planten gezond te houden dus vergeet de site niet te bookmarken. En maak gerust een account aan zodat u er ook andere coniferen kunt kopen zonder continu al uw adres- en contactgegevens in te hoeven vullen. Volgt u ons ook via Facebook?