Wie gaat trouwen wil een dag om nooit te vergeten. Alle elementen die een huwelijk compleet maken moeten dan ook voldoen aan de hoogste eisen en die sfeer neerzetten waar je naar op zoek bent. De trouwauto maakt hier onderdeel van uit en daarom tonen wij jou deze keer de mogelijkheid om een trouwauto te huren in Amersfoort.

Een bijzondere trouwauto huren in Amersfoort

De keuze in trouwauto’s is heel breed wanneer je gaat nadenken over het vervoer voor jullie speciale dag. Daarom kun je nu een heel bijzondere trouwauto huren in Amersfoort, waarmee je echt een prachtige indruk achterlaat op jullie huwelijksdag. Heb je er namelijk al eens over gedacht om te trouwen in een echte Engelse taxi? Veel mensen die gaan trouwen maken gebruik van een Engelse dubbeldekker, maar kiezen dan toch voor een andere soort auto om als bruidspaar in vervoert te worden. Een Engelse taxi is een klassieker die het plaatje natuurlijk helemaal compleet maakt. Bij Huur Een Engelse Taxi in Amersfoort is dit mogelijk. Niet alleen kun je hier een trouwauto huren in Amersfoort, maar biedt dit bedrijf ook de dubbeldekker, waarmee je volledig in stijl de daggasten tijdens je huwelijksdag kunt vervoeren. De Engelse taxi, een echte Austin FX4 Plus uit de jaren ’70, is natuurlijk gemaakt om mensen optimaal van A naar B te brengen, maar aangekleed in stijl is dit dé perfecte trouwauto. Je kunt ook voor de Fairway Driver kiezen, ook dit is een type Engelse taxi, die een mooi klassiek beeld geeft. Niet alleen kun je op deze manier een mooie en originele trouwauto huren in Amersfoort, maar ben je ook nog eens verzekerd van een auto die heel fotogeniek is voor op de trouwfoto’s. In de bruidsreportage mag een aantal foto’s met een prachtige auto natuurlijk niet ontbreken. En je wordt natuurlijk in stijl vervoert, want deze auto is:

  • Authentiek Engels
  • Wordt verhuurd inclusief chauffeur
  • Biedt voldoende ruimte, bijvoorbeeld voor een grote jurk of bruidskinderen

Het is werkelijk een plaatje om een prachtige Engelse taxi een bruidspaar te zien voorrijden, net als bij een echte royal wedding.

De keuze voor de auto

Een trouwauto huren in Amersfoort is eenvoudig te doen door contact op te nemen via huureenengelsetaxi.nl. Hier is onder andere de Fairway Driver te zien. Dit is een grijze Engelse taxi met op het dak de Engelse vlag. Meer Brits kun je het natuurlijk niet krijgen. Voor de wat klassiekere bruid is er de Austin FX4 Plus en deze is wit met een bordeaux rood dak. Deze auto is prachtig om te zien en zal door veel mensen bekeken worden wanneer je op jullie huwelijksdag in deze auto wordt vervoerd. Via de website kun je niet alleen je trouwauto huren in Amersfoort, maar ook de Engelse dubbeldekker. Deze dubbeldekker, die gebouwd is in 1969, biedt ruimte aan maximaal 70 mensen. Het is een authentieke bus afkomstig uit Engeland, die daar ook daadwerkelijk als bus op een lijndienst heeft gereden. Het is een prachtige, goed onderhouden dubbeldekker, die met chauffeur wordt geleverd. Een trouwauto huren in Amersfoort kun je op originele manier bij Huur Een Engelse Taxi, waar je al een trouwauto kunt huren vanaf 75 euro per uur. Ben je benieuwd naar meer informatie, bijvoorbeeld over de auto’s zelf en de historie ervan, kijk dan op de website huureenengelsetaxi.nl. Voor vragen over het huren van de auto’s en de dubbeldekker, het opvragen van een offerte of voor andere vragen kun je contact opnemen via het telefoonnummer, het e-mailadres of het formulier op de website. Je vindt Huur Een Engelse Taxi ook op Facebook, waar je nog meer foto’s aantreft.