De klantenservice van ziggo is een zeer groot orgaan van dit concern. Ziggo is in Nederland een grote speler op het gebied van internet, televisie en telefonie. De kans bestaat dat u daarom vragen hebt aan de klantenservice van ziggo maar dat u het juiste nummer of e-mailadres maar niet kunt vinden. Dat is erg vervelend, zeker als u een telefonie- of internetstoring hebt. Als particulier is dat al erg vervelend maar voor een bedrijf dat voor een groot deel via het internet zaken doet kan het funest zijn. Dan wilt u waarschijnlijk snel met de klantenservice van ziggo in contact komen. En dat is waar wij om de hoek kijken want via deklantenservice.nl vindt u snel alle benodigde gegevens van de klantenservice van ziggo om hen snel mee te bereiken. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u zo spoedig mogelijk de klantenservice van ziggo spreken? Dan weet u nu welke website u nodig hebt. Vergeet u ons daarom niet te bookmarken. Want naast vrijwel alle belangrijke gegevens van de klantenservice van ziggo vindt u er een keur aan informatie over allerlei uiteenlopende winkels, diensten, instellingen, banken en ga zo maar door. Om het u eenvoudig te maken kunt u per categorie op zoek gaan naar het bedrijf waar u meer over wilt weten. En zoals het geval met de klantenservice van ziggo typt u “ziggo” in op de zoekbalk en dan hebt u de specifieke pagina al snel voor ogen.

Vind hier de gegevens van de klantenservice van ziggo

De klantenservice van ziggo bestaat natuurlijk uit diverse afdelingen. Elke service heeft een eigen specialiteit. Maar voor u die afdeling hebt bereikt moet u misschien een lang en saai bandje afluisteren. Dat hoeft gelukkig niet langer want wij hebben deze bandjes voor u uitgeschreven en ze zijn volledig te lezen op onze website. Overigens is onze site geheel kosteloos te gebruiken. Aan de hand van deze teksten weet u direct welke nummercode u moet intypen als u de klantenservice van ziggo aan de lijn krijgt. Zeg maar dag tegen lange wachttijden! Dankzij de Klantenservice staat u niet langer in die vreselijke wachtrij. Wel is het handig dat u van te voren ook even kijkt welk nummer u precies moet bellen. Want er zijn een aantal verschillende nummers van de klantenservice van ziggo:

  • Het nummer voor particulieren,
  • Voor iedereen die een abonnement heeft bij Ziggo,
  • Het zakelijke nummer
  • En ten slotte het nummer voor algemene vragen. Weet u niet precies welke lijn u moet hebben? Dan gebruikt u dit nummer en dan kunnen ze u direct doorverbinden.

Ook voor de gegevens van andere providers kunt u bij ons terecht

Naast Ziggo hebben we ook de nummers van bijvoorbeeld KPN, XS4ALL en UPC op onze site staan, uiteraard geheel uitgeschreven zodat u weet waar u aan toe bent. Hebt u een foutje geconstateerd? Bel dan met onze klantenservice zodat we de specifieke pagina direct kunnen updaten naar de nieuwste variant. Ook kunt u de klantenservice van Ziggo beoordelen aan de hand van een simpel sterrensysteem. Bent u tevreden? Geef hen dan 3 of 4 sterren. Aan de hand van deze rating weten mensen die in de toekomst hun service nodig hebben of het verstandig is om hen te bellen. Naast allerlei telefoonnummers vindt u tevens de naam van hun website en hun e-mailadres. Wilt u via de sociale media een vraag stellen? Dan is dat geen slecht idee als u denkt dat velen er last van hebben. Als u hinder hebt van een storing dan kunt u via Twitter kijken of dit ook voor anderen geldt!