Hewlett-Packard staat al jaren aan de top op het gebied van de ontwikkeling en productie van computers, laptops en randapparatuur. Zoekt u voor uw personeel een laptop die lichte tot middelzware programma’s tegelijkertijd kan draaien? Zoekt u een laptop met voldoende RAM-geheugen en een prima hoeveelheid harde schijfruimte? Staat elegantie ook hoog in het vaandel omdat u als bedrijf goed voor de dag wilt komen? Koop dan de zeer betrouwbare HP EliteBook 840 G4. De HP EliteBook 840 G4 is een recent model van hun laptopserie en kunt u bij beat-it.nl in groten getale kopen. Wilt u slechts een enkele HP EliteBook 840 G4? Dan doen we daar overigens ook beslist niet moeilijk over. Maar kan zeker geen kwaad om bijvoorbeeld uw kantoorpersoneel of juist het personeel dat veel reist zoals monteurs of vertegenwoordigers allen een HP EliteBook 840 G4 mee te geven. Vele programma’s kunnen hierop gedraaid worden want natuurlijk wordt Windows Professional hierop geïnstalleerd. Denkt u dat u niet de HP EliteBook 840 G4 nodig hebt maar een iets oudere variant zoals de G3? Of koopt u liever een laptop of pc van een totaal ander merk? U kunt via de website de verschillende laptops met elkaar vergelijken zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Laten we in ieder geval vooropstellen dat de HP EliteBook 840 G4 uitermate betrouwbaar is en daarnaast erg snel. Ook de vormgeving is zeer elegant: grijs en zeer dun zodat het prima in elke tas of koffer mee te nemen is.

De HP EliteBook 840 G4 is uitermate dun

Voor de HP EliteBook 840 G4 zijn vele accessoires op de markt. Zo kunnen we het ons goed voorstellen dat u deze laptop die zich toch in de duurdere prijsklassen bevindt, liever niet in een tas of koffer opbergt maar in een speciale laptoptas. Op de werkplekken van uw medewerkers kunt u handige bureausteunen plaatsen waar ze de HP EliteBook 840 G4 in kunnen hangen voor optimaal ergonomisch gebruik. Een dockingstation mag ook niet ontbreken zodat ze hun laptop op het intranet, de cloud, het internet en de server kunnen aansluiten mits dit noodzakelijk is. Daarnaast kunt u natuurlijk ook vele gegevens via Bluetooth en Wi-Fi versturen. Waarom zou u online bij ons bedrijf uw laptops en pc’s kopen? We bieden u in ieder geval vele voordelen:

  • Zo hebben we erg veel ervaring omdat we al meer dan 60.000 klanten hebben geholpen in de afgelopen 15 jaar.
  • We bieden de laagste prijsgarantie. U kunt het bedrag van te voren overmaken maar u mag het ook een tijdje aanzien. Dat betekent dat u pas na enkele dagen met Afterpay hoeft te betalen. En bevalt het niet? Stuur het dan binnen 14 dagen terug.
  • We bieden u pijlsnel contact aan via de telefoon, chat en mail. Daarnaast kunnen we u van afstand helpen als u in de toekomst problemen krijgt met een product dat u bij Beat-It hebt gekocht.

We verkopen tevens accessoires en randapparatuur

Met de HP EliteBook 840 G4 mag u absoluut gezien worden. Het is een dun en licht apparaat zodat u het waarschijnlijk ook snel onderweg gaat gebruiken. Uw personeel kan tijdens het forenzen of tijdens zakenreizen ook snel hun werkzaamheden voorbereiden en afronden. En dankzij de opkomst van de cloud kunt u op een veilige manier data opslaan waarbij iedereen met een toegangscode kan beschikken over deze informatie. Vergeet niet om onze website op te slaan zodat u ook in de toekomst randapparatuur, laptops en accessoires kunt bestellen door snel in te loggen op uw account.