Elke vrouw houdt ervan om er mooi uit te zien. Jezelf verzorgen en verwennen is iets wat heerlijk ontspannend is. Nagellak en je nagels lakken is iets wat zowel ontspannend is (want je moet je handen voor minstens tien minuten niet bewegen) als dat jou er mooi uit laat zien. Het nadeel van reguliere nagellak is dat het na een paar dagen gaat afbladderen. Wil je wel genieten van een ontspannende nagelbehandeling, maar ook een aantal weken van je mooie nagels kunnen genieten? Dan kan je gelnagels in Venlo laten zetten. Met gelnagels kan je een aantal weken genieten van jouw mooi gelakte nagels. Wil jij genieten van een ontspannende behandeling bij jou in de buurt? Laat dan jouw gelnagels in Venlo zetten. By Fem Beauty kan je deze gelnagels in Venlo laten zetten, dat kan je zien op hun website http://byfembeautyandnails.nl/gelnagels-venlo/. Zij is hier zeer ervaren in en kan dit netjes doen. Met gelnagels heb je mooie verlengde nagels die er natuurlijk uitzien en die redelijk flexibel zijn. De voordelen van gelnagels zijn:

  • Zacht, buigzaam en flexibel
  • Kan met nailart
  • Glanzend oppervlak
  • Ziet er natuurlijk uit
  • Geen chemische geurtjes

Laat jij jouw gelnagels in Venlo zetten, dan zal dat gebeuren met vloeibare gellak. Dit is een stroperige substantie die laag voor laag op de nagel wordt aangebracht. Tussen deze lagen worden de nagels onder een UV licht gedaan. Onder dit licht worden de nagels uitgehard. Voor je nagels kan je kiezen om een ‘tip’ toe te voegen. Dit kan gekleurd zijn of in de kleur van je nagels, zodat je nagels verlengd worden. Ook kan je kiezen voor een nagelsjabloon. De nagelstyliste kan je adviseren over wat het beste bij jouw nagels past. De gelnagels gaan een aantal weken mee en kunnen opgevuld worden naarmate jouw nagels groeien. Gelnagels in Venlo kan je het beste laten zetten en opvullen bij By Fem Beauty.

Gelnagels in Venlo; voor wekenlang mooie nagels

Elise en haar vriendin gingen bij By Fem Beauty langs om gelnagels te laten zetten. Zij hadden dit al eens eerder laten doen bij een andere salon, maar daar waren ze niet erg tevreden over. Elise vertelt: “Mijn vriendin en ik houden van mooie lange nagels die er verzorgd uitzien. Gelnagels vinden wij het mooist, want het ziet er natuurlijk uit en het breekt niet zo snel. Normaal gaan wij naar een andere salon voor gelnagels in Venlo, maar de laatste paar keer waren we erg ontevreden over hoe onze nagels eruitzagen. Wij hoorden veel goede verhalen over By Fem Beauty, dus we wilden het graag daar eens proberen. Bij de andere salon laten we onze nagels meestal opvullen, maar omdat ze er zo’n prutswerk van hadden gemaakt, hebben we By Fem Beauty de gelnagels helemaal opnieuw laten plaatsen. En dit was een goede keuze! Femke werkt erg precies en ze is super aardig. Ze wist precies wat ze moest doen om de mooiste vorm nagel te maken; erg professioneel. Ze had ook mooie ‘tips’ waar we uit konden kiezen en wist deze goed te plaatsen, zodat het er zo natuurlijk mogelijk uit ziet. Onze nagels zagen er tip top uit, en na drie weken hebben we ze weer laten bijvullen. Wij zijn erg tevreden en komen zeker weer terug!”

Een afspraak maken bij By Fem Beauty

Wil jij ook mooie gelnagels in Venlo laten zetten? Dan kan je makkelijk een afspraak maken door te bellen, een mail te sturen of een berichtje op facebook te plaatsen. De duur van het plaatsen van de nagels verschilt per behandeling.