Het is voor ons rokers niet altijd even gemakkelijk om onze gewoontes te rechtvaardigen in de huidige wereld. 100 jaar geleden was roken net zo gewoon als koffiedrinken. De meerderheid van de mensen rookte en het maakte dan ook onderdeel uit van de cultuur van die tijd. Maar op het moment dat men eenmaal begon te ontdekken dat roken eigenlijk heel slecht voor je is, toen was het snel over met de sociale acceptatie van rookgedrag. We zitten nu inmiddels in 2019 en roken is vrijwel overal verboden, enorm duur en roken is ook besmet met een zeker sociaal stigma. Om deze reden ben ik daarom maar overgestapt op de e-sigaret. Natuurlijk speelt het geld en de gezondheid ook zeker een rol, maar het is toch vooral de sociale druk en het gebrek aan plezier dat je tegenwoordig uit roken haalt, dat me deed beslissen om over te stappen op de e-sigaret van go-vapour.nl. Hier kun je dan ook meteen de juiste e-liquid kopen. Het punt is dat ik op zich niet per se wilde stoppen met roken. Als het zo zou zijn geweest dat ik omwille van de gezondheid helemaal had willen stoppen, dan was het natuurlijk anders geweest. Maar dat was in mijn geval niet zo. Ik wilde op zich wel stoppen met roken, maar tegelijkertijd vond ik het ook erg fijn om af en toe een sigaretje te kunnen opsteken. Maar aangezien dat in de huidige maatschappij dus eigenlijk helemaal nergens meer echt fijn is behalve thuis in je eigen huis, heb ik besloten om over te stappen op de meer sociaal geaccepteerde vorm van roken. De e-sigaret is immers niet ongezond voor omstanders, want je blaast een damp uit en geen rook. Daarnaast stinkt deze damp ook niet en dus hebben mensen er veel minder snel last van. Daarnaast laat je met een e-sigaret zien dat je bereid bent om je tabak te laten liggen en dat wordt juist gewaardeerd. Het is dan ook zeker niet zo dat je met een e-sigaret scheef wordt aangekeken. Daarnaast is het gemak van de e-sigaret uiteraard erg comfortabel. Je kunt de e-liquid kopen via de webshop van go-vapour.nl en dus hoef je ook niet naar een winkel te reizen. Dat betekent dat je alles online kunt bijvullen. E-liquid kopen is wat dat betreft heel eenvoudig. De e-sigaret zelf koop je 1 keer en daarna hoef je niet constant nieuwe e-sigaretten te bestellen. Je moet alleen de e-liquid kopen en af en toe de batterij en/of coil vervangen. 

Bekijk de website van go-vapour.nl voordat je e-liquid gaat kopen

Je kunt via de site van go-vapour.nl dus eenvoudig e-liquid kopen. Dat is wel zo fijn, want dan hoef je niet altijd naar de winkel te rennen als je door je voorraad heen bent. Mooi is ook dat je zoveel keuze hebt. Als je tabak rookt, dan rook je vaak 1 bepaald merk en dus heb je altijd dezelfde smaak. Maar met al die e-liquids kun je lekker variëren. Bekijk daarom altijd eerst het aanbod voor je e-liquid gaat kopen. 

Het assortiment van go-vapour.nl

Je hebt wat betreft de verschillende artikelen die je kunt kopen bij deze webwinkel enorm veel keuze. Zo kun je kiezen voor: 

  • E-sigaretten
  • Startersets
  • Mods